ESITTELY
TRUFFLEAT & UGOLINI

Hei minä olen Roberto Ugolini, yrityksen perustaja Truffleat srl

joka on toiminut yli 10 vuoden ajan tuoreiden tryffelien ja eksklusiivisten korkealaatuisten italialaisten tuotteiden markkinoinnissa tryffeleillä ja ilman.

Tryffelimarkkinat kukoistavat, ja kasvutrendi on vähintään 12 % vuodessa.

Yrityksemme toimittaa gastronomisia tuotteita Horeca- ja Retail-kanavalle: mausteet, suola, kastikkeet, välipalat, ekstra-neitsytoliiviöljy, pasta, tryffeleillä ja ilman.

Italiassa tiedetään, että jokaisella alueella on omat aarteensa keittiölleen. Jokainen ainesosa on tärkeä, ei vain kokin ja mummon salaisuudet!

Itse lähdin etsimään näitä aarteita yksi kerrallaan, tapasin henkilökohtaisesti jokaisen tuottajan, maistaen jokaista tuotetta todistaakseni sen hyvyydestä ja sitten luomassa kaksi eksklusiivista sarjaa, jotka aion esitellä teille.

Tarjoamme kolme italialaista huippuluokkaa, joista ensimmäinen on omistettu tryffelien ystäville.LINJA TRUFFLEAT”, toinen omistettu kaviaarin ystävilleLINJA CAVIAREAT”ja kolmas erinomaisen italialaisen keittiön ystäville”LINJA UGOLINI".

Voit tarkastella luettelojamme ja hinnastojamme kuluttajahinnoilla (TUKKUMYYNTIÄ varten räätälöidyt hinnat) lataamalla PDF-tiedoston alhaisella tai korkealla resoluutiolla, napsauta yllä olevia linkkejä.

ROBERTO UGOLINI
PERUSTAJA JA MAAILMANLAAJUINEN MYYNTIJOHTAJA

Sähköposti: globaali@truffleat.com
Puhelin: + 393515111273
WhatsApp: + 393515111273

Jos olet kiinnostunut jostakin LuxurEat-tuotteista ja haluat keskustella mahdollisesta liiketoiminnasta, ota meihin yhteyttä.