Huso Huso Beluga -kaviaari
136,80€ - 2.900,00€Kaviaaria erikoiselta Huso-Husolta (Aquafarming). Otettu vähintään 16 vuoden ikäisestä sammesta. Munat, joiden raekoko on noin 3,3–3,5 mm, jopa suurempia.
Näytetään 6 tulosta
Kaviaaria erikoiselta Huso-Husolta (Aquafarming). Otettu vähintään 16 vuoden ikäisestä sammesta. Munat, joiden raekoko on noin 3,3–3,5 mm, jopa suurempia.
Kaviaari Kalugan sammen ja Amurin sammen erityisestä hybridistä (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Otettu vähintään 12 vuoden ikäisestä sammesta. Munat vaalearakeiset ja kiinteät, raekoko on noin 3,0–3,3 mm jopa suurempia, väri vaihtelee kullasta, harmaasta, ruskeasta, harmaa-mustasta, harmaanruskeasta kullanruskeaan. Se erottuu uskomattoman herkästä, voiisesta aromista, jossa on pitkä jälkimaku, jota korostaa mieto ja lempeä Malossol-suolausmenetelmä. Monille ystäville maailman paras kaviaari tällä hetkellä.
Acipenser baerii -mäti otetaan yli 7-vuotiaana ja sen partikkelikoko on noin 2,7-2,8 mm. Värit musta ja harmaa. Baerii-kaviaarilla on miedon mausteinen ja hieman pähkinäinen tuoksu, jossa voiinen sävy, sen rakenne sulaa suussa ja jättää voimakkaita makuaistimuksia, joita korostuu mieto Malossol-suolausprosessi.
Kaviaari Kalugan sammen ja Amurin sammen erityisestä hybridistä (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Otettu vähintään 12 vuoden ikäisestä sammesta. Munat vaalearakeiset ja kiinteät, raekoko on noin 3,0–3,3 mm jopa suurempia, väri vaihtelee kullasta, harmaasta, ruskeasta, harmaa-mustasta, harmaanruskeasta kullanruskeaan. Se erottuu uskomattoman herkästä, voiisesta aromista, jossa on pitkä jälkimaku, jota korostaa mieto ja lempeä Malossol-suolausmenetelmä. Monille ystäville maailman paras kaviaari tällä hetkellä.
Venäläisen sammen (Acipenser gueldenstaedtii) kaviaari. Se tulee kypsästä sammesta 12 vuoden ajan. Munat ovat halkaisijaltaan 2,9–3,1 mm, ja niiden rakenne on sileä ja samettinen. Rikas ja monimutkainen aromi, väri harmaasta ruskeaan, jopa kullankeltainen. Makua korostaa Malossolin herkkä suolaus.
Amurin sammen kaviaari (Acipenser schrenckii), kasvatettu menestyksekkäästi ja kestävästi luultavasti maailman moderneimmalla vesiviljelylaitoksella Kiinassa. Kaviaarin poistamiseksi sammen kypsyys on vähintään 12 vuotta. Puolikiinteästä kompaktiin karvaisuus, raekoko 3,1-3,3 mm, jopa suurempi. Värispektri kirkkaan ruskeasta kullankeltaiseen. Sen maku on herkkä pähkinäinen, hedelmäinen ja kermainen lasite. Kevyesti suolattu Malossol-prosessilla.