1-12 näyttää 40-tulokset

 • Balsamiviinietikka Modena IGP tryffeliä 100 ml

  8,43

  Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tryffelileikkuri

  27,00

  Tryffelileikkuri, ruostumaton teräs mandoliini. Valmistettu Italiassa.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Tryffelileikkuri elintarvikepolyeteenistä

  36,00

  Ensimmäinen tryffelileikkuri, joka on valmistettu HACCP:n hyväksytystä elintarvikepolyeteenistä, joka ei salli puun ja ruoan kosketusta. Tryffelileikkurin voi tilata ja personoida nimellesi.

  ValitaLadataan Tehty
 • Valkoinen tryffelivoita

  10,71 - 48,09

  Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  ValitaLadataan Tehty
 • Kesätryffeli carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Erikoisuus perustuu kesätryffeliviipaleisiin öljyssä. Kosher-sertifioitu. Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Valkoisen tryffelin makuinen kastike, joka perustuu ekstra-neitsytoliiviöljyyn 100 ml

  6,60

  Valkoisen tryffelin makuinen ekstra-neitsytoliiviöljy. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Parmesanjuustoa ja Bianchetto tryffelikermaa 80 gr

  6,66

  Erikoisuuksia Parmigiano Reggianon ja Bianchetto tryffelin kanssa. Valmista Specialità con Parmigiano e Tartufo -kastike pannulla, valuta pasta, kuullota 1/2 minuuttia ja lisää parmesaani viimeistelemään astia.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Kerma porcini sieniä ja valkoista tryffeliä 80 gr

  8,10

  Erikoisuudet, jotka perustuvat porcini-sieniin ja valkoiseen tryffeliin. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Pecorino Romano DOP kerma arvostetulla mustalla tryffelillä 80 gr

  8,64

  Erikoisuudet, jotka perustuvat Pecorino Romano DOP:iin ja arvostettuun mustaan ​​tryffeliin. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Durian-sipsit valkoisen tryffelin kera 40 gr

  Durian-lastut valkoisen tryffelin kanssa 40 gr

  7,00

  Durian-lastut valmistetaan Durio-suvun kasvin hedelmistä, joihin kuuluu monia erilaisia ​​lajikkeita ja joista yleisin on Durio zibethinus. Korkean ravintoainepitoisuuden, vitamiinien ja ravintoaineiden ansiosta se on määritelty hedelmien kuninkaaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

  5,82

  Ketsuppiin ja kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Majoneesi ja musta kesätryffeli 80 gr

  5,82

  Kompakti kerma, joka perustuu majoneesiin ja mustaan ​​kesätryffeliin. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Lue kaikkiLadataan Tehty