1-12 näyttää 17-tulokset

 • Valkoinen tryffelivoita

  10,71 - 48,09

  Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  ValitaLadataan Tehty
 • Pecorino Romano DOP kerma arvostetulla mustalla tryffelillä 80 gr

  8,64

  Erikoisuudet, jotka perustuvat Pecorino Romano DOP:iin ja arvostettuun mustaan ​​tryffeliin. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

  5,82

  Ketsuppiin ja kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Gluteeniton ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

  8,15

  Kompakti ketsuppikerma, jossa on 3 % mustaa kesätryffeliä. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Majoneesi ja musta kesätryffeli 80 gr

  5,82

  Kompakti kerma, joka perustuu majoneesiin ja mustaan ​​kesätryffeliin. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Mostarda ja musta kesätryffeli 80 gr

  6,24

  Sinappiin ja mustaan ​​kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Musta kesätryffeli-grillikastike 80 gr

  5,82

  Puolinestemäinen tomaattipyrekastike grillaukseen, mustan kesätryffelin kanssa. Erityisen maun ja savuisen aromin ansiosta se sopii hyvin erityyppisten liha- ja vihannesten kanssa.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Tryffeli soijakastike 100 ml

  6,15

  Tryffeli-soijakastikkeeseen perustuva mauste. Erinomainen sushille ja sashimille sekä salaattien, riisin ja kalan mausteeksi. Se parantaa sen mukana tulevien ruokien makua ja tekee niistä maukkaita ja maukkaita.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Musta kastike mustan kesätryffelin kanssa 5% 180 gr

  9,30

  Musta kastike 5 % mustalla kesätryffelillä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Musta kesätryffeli tryffelikastike

  3,75 - 16,50

  Musta kesätryffeli-sienikastike. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  ValitaLadataan Tehty
 • Tryffelikastike valkoisen tryffelin kanssa

  7,74 - 13,50

  Erikoisuuksia valkoisen tryffelin kanssa. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  ValitaLadataan Tehty
 • Tryffelikastike kesätryffelin kera 20% 80 gr

  9,54

  Kesätryffeliin perustuvat erikoisuudet 20%. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty