Valkoinen tryffelivoita

10,71 - 48,09

Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä voita ja valkoista tryffeliä sisältävä poikkeuksellinen erikoisuus on todellinen kulinaarinen nautinto, joka pystyy muuttamaan minkä tahansa ruuan gourmet-elämykseksi. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen mausteeksi monenlaisiin kulinaarisiin valmisteisiin ja lisää ripauksen hienostuneisuutta ja ylellisyyttä jokaiseen suupalaan.

Voi, joka on valmistettu rakkaudella ja huolella korkealaatuisesta maidosta, muodostaa tämän erikoisuuden kermaisen ja ympäröivän pohjan. Sen pehmeys ja täyteläisyys antavat sille poikkeuksellisen koostumuksen, joka sulautuu täydellisesti valkoisen tryffelin makuun.

Bianchetto-tryffeli (Tuber borchii Vitt) on herkkä ja hienostunut aromi, ja se on tämän erikoisuuden erottuva ainesosa. 5 % Bianchetto tryffeliä sisältävä jokainen purema tarjoaa räjähdysmäisesti ainutlaatuisia ja ympäröiviä makuja.

Valkoista tryffeliä (Tuber magnatum Pico), todellinen gastronominen helmi, on läsnä 0,5 %, mikä lisää erikoisuuteen ylellisyyttä ja herkkua. Sen erehtymätön aromi ja poikkeuksellinen maku tekevät tästä erikoisuudesta todellisen kulinaarisen kokemuksen.

Ainesosat on yhdistetty asiantuntevasti herkän aromin kanssa, joka korostaa makujen ja aromien monimutkaisuutta, mikä tekee tästä erikoisuudesta aisteille herkkua.

Tämä voi- ja valkotryffelipohjainen erikoisuus sopii täydellisesti krutonkien ja alkupalojen täytteiden maustamiseen, mikä antaa niille ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta. Ensimmäiset annokset saavuttavat uusia hyvyyden korkeuksia, kun taas toiset ruokalajit muuttuvat aidoksi kulinaarisen taiteen teoksiksi.

Yksinkertaisuuden ja hyvyyden omaavat munakkaat nousevat korkeammalle makutasolle tämän mausteen ansiosta, joka antaa jokaiselle ruoalle ainutlaatuisen luonteen.

Tämä erikoisuus sopii rikastuttamaan kaikkia kulinaarisia luomuksiasi. Voit kokeilla luovuuttasi käyttämällä sitä kaikkien tryffeliruokien pohjana. Gourmet-pastasta kermaiseen risottoon, hienosta lihasta herkullisiin juustoihin, jokainen ruokalaji muuttuu gastronomiseksi nautinnoksi.

Jokainen lusikallinen tätä voi- ja valkotryffelipohjaista erikoisuutta upottaa sinut ainutlaatuisten makujen ja ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan. Bianchetto tryffelin herkkä aromi ja valkoisen tryffelin ylellisyys yhdistettynä voin kermaisuuteen tekevät jokaisesta ruoasta unohtumattoman kokemuksen.

Koe tämän erikoisuuden nautinto keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistaa valkoista tryffeliä, todellista gastronomian huippua. Voin ja valkoisen tryffelin erikoisuus muuttaa jokaisen aterian makuelämyksen, mikä tekee pöydästäsi hienostuneen kulinaarisen nautinnon paikan.

Ainesosat: Voi (MAITO) 93,5%, Bianchetto tryffeli 5% (Tuber borchii Vitt), aromi, White Tryffeli 0,5%. (Tuber magnatum Pico).

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Varastointitapa: Huoneenlämmössä. Säilytä avaamisen jälkeen +2° / +4° ja käytä 7 päivän kuluessa.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien hyödyntämiseksi on suositeltavaa käyttää 20 g tuotetta per henkilö. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: kiinteä Väri: homogeeninen valkoinen, tryffelipalasia Haju: herkkä, tuotteelle tyypillinen Koneisto: tiivis ja tiivis Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuotteessa on mukana seuraavat allergiaa aiheuttavat aineet, jotka on ilmoitettu tuotteen etiketissä: MAITO. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Pääpakkaus: Lasipurkki + peltikorkki.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 2980 / Kcal 725 Rasvat 80 g josta tyydyttyneet rasvahapot 57,1 g Hiilihydraatit 0,6 g josta sokereita 0 g Proteiinit 0,6 g Suola 0,028 g

Formaatti

75 grammaa, 430 grammaa

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

04059090

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "White Truffle Butter"