Huso Huso Beluga -kaviaari

136,80 - 2.900,00

Kaviaaria erikoiselta Huso-Husolta (Aquafarming). Otettu vähintään 16 vuoden ikäisestä sammesta. Munat, joiden raekoko on noin 3,3–3,5 mm, jopa suurempia.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
COD: N / A luokka: Tag: , , ,

Erityisen Huso-Huson innovatiivisella Aquafarming-prosessilla valmistama kaviaari edustaa kulinaarisen huippuosaamisen huippua. Tämä huippuluokan menetelmä varmistaa kestävän lähestymistavan kaviaarin tuotantoon samalla, kun se säilyttää ja suojelee arvokkaita sampilajeja.

Täydellisyyden saavuttamiseksi kaviaari otetaan kypsistä sammeista, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita. Tämä kasvukausi antaa munille ylivertaisen laadun ja ylevän maun, vuosien rakkauden ja kärsivällisen hoidon tulos.

Mädin rakeisuus on ainutlaatuista, ja sen halkaisija on noin 3,3 - 3,5 mm, mikä vahvistaa entisestään kaviaarin ylellistä ja kutsuvaa ominaisuutta. Helmet, niiden sileä ulkonäkö ja viettelevä kiilto, ovat räjähdysmäinen eleganssi ja hienostuneisuus.

Tämä erityinen kaviaari on makuelämysten sinfonia. Rikas ja peittävä aromi ennakoi saapuvan poikkeuksellisen maun, kun taas maut kietoutuvat harmoniseen nautintojen peliin. Sen maku on hienovaraisimpien vivahteiden juhlaa, ja herkät ja monimutkaiset nuotit kutsuvat kitalaen vertaansa vailla olevalle aistimatkalle.

Huso-Huso-kaviaarin mäti on vielä suurempia, joten makuelämys on ainutlaatuinen. Nämä ylelliset helmet sulavat suussa eleganssilla vapauttaen runsaan maun, joka jättää maun kaipaamaan enemmän.

Aquafarming-prosessi antaa tälle kaviaarille ainutlaatuisen ja erottuvan luonteen. Kestävän ja vastuullisen hoidon ansiosta on mahdollista arvostaa kaviaaria vaarantamatta sampien selviytymistä luonnossa. Innovaatio ja sitoutuminen meren luonnonvarojen säilyttämiseen yhdistyvät täydellisesti gastronomiseen huippuosaamiseen, mikä luo kulinaarisen kokemuksen, jollaista ei ole.

Jokaisella erikoisen Huso-Huson kaviaarin suupalalla voi aistia kulinaarisen taiteen ja täydellisyyteen omistautumisen hedelmät. Tämä kaviaari edustaa aitoa gastronomista aarretta, kunnianosoitusta luonnolle ja ihmisten käsityölle. Nauti jokaisesta hetkestä, kun maistat tätä ainutlaatuista herkkua, makua ja intohimoa laadukkaaseen ruokaan. Olipa kyseessä juhlat, romanttinen illallinen tai erityinen tilaisuus, erityisen Huso-Huson kaviaari muuttaa jokaisen hetken unohtumattomaksi ylellisyyden ja hienostuneisuuden kokemukseksi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 6 kuukautta.

paino N / A
Formaatti

30g, 50g, 100g, 1000g

Tuotenimi

HS-koodi

16043100

Veroaste

22

Alkuperämaa

Italia

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Beluga Huso Huso Caviar"