Royal Baerii -kaviaari

43,20 - 1.480,00

Acipenser baerii -mäti otetaan yli 7-vuotiaana ja sen partikkelikoko on noin 2,7-2,8 mm. Värit musta ja harmaa. Baerii-kaviaarilla on miedon mausteinen ja hieman pähkinäinen tuoksu, jossa voiinen sävy, sen rakenne sulaa suussa ja jättää voimakkaita makuaistimuksia, joita korostuu mieto Malossol-suolausprosessi.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
COD: N / A luokka: Tag: , , ,

Acipenser baerii -mäti, joka on uutettu huolella yli 7 vuoden ikäisistä sammeista, on vertaansa vailla oleva kulinaarinen herkku. Jokainen valmistusprosessin vaihe on suoritettu mestarillisesti erinomaisen tuotteen varmistamiseksi.

Tämän mädille on ominaista hienostunut rakeisuus, jonka halkaisija on noin 2,7-2,8 mm. Niiden säännöllinen muoto ja herkkä rakenne lisäävät visuaalista eleganssia ja kutsuvat ainutlaatuisen makuelämyksen.

Tämän mädin väripaletti on todellinen värien sinfonia. Mustan ja harmaan sävyt sekoittuvat silmiinpistävänä kontrastina välittäen mysteerin ja hienostuneisuuden tunteen. Jokainen helmi on pieni kulinaarinen jalokivi, joka on valmis vangitsemaan silmät ja makuaistin ajattomalla viehätysvoimallaan.

Tästä mädistä tuleva tuoksu on ilo aisteille. Kevyt mausteinen tuoksu yhdistyy herkkiin pähkinäisiin vivahteisiin luoden harmonisen synergian, joka hellii herkästi hajuaistia ja avaa sulavasti ruokahalua.

Tämän mädin rakenne on yksinkertaisesti jumalallinen. Se sulaa hellästi suussa vapauttaen räjähdysmäisen intensiivisen ja hienostuneen maun. Makuelämykset kietoutuvat yhteen miellyttäväksi peliksi jättäen mieleenpainuvan makupolun, joka kutsuu sinut toiseen makuun.

Tämä Baerii-kaviaari, joka on valmistettu taitavasti ja huolellisesti, tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen. Sen voiinen tuoksu ympäröi makua nautinnon syleilyssä tarjoten hetken gastronomista hurmiota, jota nautitaan hitaasti ja arvostetaan viimeiseen puremaan asti.

Malossol-suolausmenetelmä on täydellinen linkki tämän mädin luontaisen hyvyyden parantamiseen. Herkän suolauksen ansiosta autenttiset maut tulevat esiin ilman ylikuormitusta, mikä johtaa täydelliseen tasapainoon ja maun keveyteen, joka määrittelee todellisen kulinaarisen ylellisyyden.

Acipenser baerii -mäti on paljon enemmän kuin pelkkä ainesosa, se on kulinaarinen taideteos, joka sisältää perinteitä ja huippuosaamisen. Anna itsellesi ilo maistaa tätä herkkua ja rikasta ruokiasi arvokkaan ja unohtumattoman tuotteen kiehtovalla viehätysvoimalla. Koe Baerii-kaviaarin ainutlaatuinen viehätys ja tee kaikista erityisistä tilaisuuksista unohtumaton kulinaarinen juhla.

Viimeinen voimassaolopäivä: 6 kuukautta.

paino N / A
Formaatti

30g, 50g, 100g, 1000g

Tuotenimi

HS-koodi

16043100

Veroaste

22

Alkuperämaa

Italia

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Royal Baerii Caviar"