Royal Kaluga -kaviaari

54,90 - 1.790,00

Kaviaari Kalugan sammen ja Amurin sammen erityisestä hybridistä (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Otettu vähintään 12 vuoden ikäisestä sammesta. Munat vaalearakeiset ja kiinteät, raekoko on noin 3,0–3,3 mm jopa suurempia, väri vaihtelee kullasta, harmaasta, ruskeasta, harmaa-mustasta, harmaanruskeasta kullanruskeaan. Se erottuu uskomattoman herkästä, voiisesta aromista, jossa on pitkä jälkimaku, jota korostaa mieto ja lempeä Malossol-suolausmenetelmä. Monille ystäville maailman paras kaviaari tällä hetkellä.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
COD: N / A luokka: Tag: , , ,

Kalugan sammen ja Amurin sammen (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii) erityisestä hybridistä Aquafarmingin kehittyneellä prosessilla valmistettu kaviaari on todellinen gastronominen ihme. Tämä ainutlaatuinen hybridi yhdistää molempien lajien parhaat puolet, ja tuloksena on poikkeuksellinen kaviaari, jota rakastavat asiantuntijat ympäri maailmaa.

Tämän kaviaarin mäti tulee vähintään 12 vuotta vanhasta kypsästä sammesta, mikä takaa korkeimman laadun ja ylevän maun. Munien jyvä on kirkasta ja kiinteää, hiukkaskoko vaihtelee noin 3,0-3,3 mm, ja joskus jopa suurempi, mikä lisää ripauksen eleganssia ja miellyttävää makua.

Tämän kaviaarin väripaletti on hämmästyttävä visuaalinen kokemus. Munien väri vaihtelee kullasta harmaaseen, ruskeasta harmaanmustaan ​​ja harmaanruskeasta kullanruskeaan luoden kaleidoskoopin sävyjä, jotka tarttuvat katseeseen ja kutsuvat maistamaan niitä.

Tämän kaviaarin aromi on todellinen kutsu nautintoon. Uskomattoman herkkä ja voimainen tuoksu leviää ilmaan ennakoiden sen poikkeuksellisen maun, joka on saamassa kitalaessa. Pysyvä jälkimaku jättää pysyvän vaikutelman ja tarjoaa unohtumattoman aistinvaraisen kokemuksen.

Tämän kaviaarin erottuvan nuotin antaa Malossol-suolausmenetelmä, joka parantaa sen ainutlaatuisia ominaisuuksia ilman, että sen luonnollista makua voimistaa. Tämä mieto ja hellävarainen suolaus mahdollistaa autenttisten makujen ilmaantumisen täydellisesti ja antaa kaviaarille täydellisen tasapainon herkkua ja makua.

Ei ole yllätys, että monet asiantuntijat pitävät tätä kaviaaria maailman parhaana kaviaarina. Sen poikkeuksellinen laatu, hienostunut maku ja vertaansa vailla oleva aistikokemus tekevät siitä kulinaarisen aarteen, jollaista ei ole. Kahden arvostetun sammen fuusio, huolellinen tuotanto ja vastuullinen hoito Aquafarmingin kautta tekevät siitä eettisen ja ylellisen valinnan gastronomian ystäville.

Jokaisella tämän erityisen kaviaarin purauksella voit nauttia täydellisestä yhdistelmästä perinteitä ja innovaatioita ilona löytää paras, mitä luonto ja ihmisten käsityö voi tarjota. Tarjoiletpa sitä erityisissä tilaisuuksissa tai hemmotellaksesi itseäsi hetkellä ylellisyyttä ja hienostuneisuutta, kaviaari tästä erityisestä Kalugan sammen ja Amurin sammen hybridistä on aina poikkeuksellinen ja unohtumaton kulinaarinen kokemus.

Viimeinen voimassaolopäivä: 6 kuukautta.

paino N / A
Formaatti

30g, 50g, 100g, 1000g

Tuotenimi

HS-koodi

16043100

Veroaste

22

Alkuperämaa

Italia

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Royal Kaluga Caviar"