Oscietra Royal Caviar

45,90 - 1.590,00

Venäläisen sammen (Acipenser gueldenstaedtii) kaviaari. Se tulee kypsästä sammesta 12 vuoden ajan. Munat ovat halkaisijaltaan 2,9–3,1 mm, ja niiden rakenne on sileä ja samettinen. Rikas ja monimutkainen aromi, väri harmaasta ruskeaan, jopa kullankeltainen. Makua korostaa Malossolin herkkä suolaus.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Amurin sammen (Acipenser schrenckii) kaviaari on tulosta poikkeuksellisesta kestävästä jalostustyöstä, joka on suoritettu menestyksekkäästi maailman edistyksellisimmällä vesiviljelylaitoksella Kiinassa. Tämä poikkeuksellinen rakenne, joka on alansa kärjessä, on sitoutunut tämän arvokkaan sammen suojeluun ja säilyttämiseen, mikä takaa eettisen ja kunnioittavan lähestymistavan ympäristöä kohtaan.

Korkealaatuisen kaviaarin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Vasta vähintään 12 vuoden kasvun jälkeen sammet saavuttavat kypsyyden, joka on tarpeen arvokkaiden munien herkän erottamiseksi. Tämä sampin elinkaaren huolellinen ja kunnioittava prosessi takaa poikkeuksellisen laadukkaan kaviaarin tuotannon, jolla on vertaansa vailla oleva täydellisyys ja maku.

Tämän kaviaarin helmet vaihtelevat puolikiinteistä kiinteisiin, ja niiden raekoko on 3,1-3,3 mm ja joskus jopa suurempi, mikä lisää miellyttävän suutuntuman. Niiden värispektri, joka vaihtelee kirkkaan ruskeasta kullankeltaiseen, on todellinen ilo silmille ja lisää ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta mihin tahansa pöytään.

Tämän herkullisen kaviaarin maku on makujen sinfonia. Herkkä hasselpähkinäpohja sisältää hedelmäisen sävyn, joka antaa yllättävän tasapainon. Sen kermainen lasite peittää kitalaen ympäröivään ja ilahduttavaan nautintoon tarjoten todella ainutlaatuisen aistinvaraisen kokemuksen.

Kaviaarin poikkeuksellisen laadun ja poikkeuksellisen maun varmistamiseksi käytetään Malossol-prosessia, perinteistä venäläistä menetelmää, joka tarkoittaa "kevyesti suolattua". Tämä tekniikka korostaa kaviaarin luonnollista hyvyyttä välttäen peittämästä sen omaleimaisia ​​makuja liiallisella suolamäärällä.

Kestävä vesiviljely yhdistettynä korkeaan ammattitaitoon kaviaarin käsittelyssä tekee tästä herkusta todellisen gastronomian helmen. Voit ylpeänä nauttia tästä Amurin sammen kaviaarista tietäen, että osallistut tärkeän lajin suojeluun ja säilyttämiseen ja samalla nautit vertaansa vailla olevasta kulinaarisesta kokemuksesta. Olitpa sitten rennossa ympäristössä tai erityisessä juhlassa, Amurin sammen kaviaari tuo mukanaan eleganssia ja hienostuneisuutta, joka tekee joka hetkestä unohtumattoman.

Ainesosat: sammen munat, suola

Alkuperä: Italia

Aistinvaraiset ominaisuudet: keskikokoiset/isokokoiset munat, harmaa väri noisette-sävyillä, ruskeasta kullanruskeaan; vahva ja vahva maku

Säilytysolosuhteet: Säilytä jääkaapissa 0°/+4°C

Kulutusehdot: nauti kaviaarista yksin, lusikallinen kerrallaan tai koristeeksi ensimmäiselle ja toiselle kalaruoalle

Viimeinen käyttöpäivä: 90 päivää pakkauksesta tuoreelle kaviaarille, 180 päivää pakkauksesta kevyesti pastöroidulle kaviaarille. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa

Allergeenit: kala ja niistä valmistetut tuotteet

Ravintoarvot per 100 g (kausivaihteluita voi esiintyä):
Energia: 927 kJ / 221 kcal
Rasvat: 11 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,4 g
Hiilihydraatit: 4,8 g, josta sokereita 0,3 g
Proteiinia: 26 gr
Suola: 2,9 g

paino N / A
Formaatti

30g, 50g, 100g, 1000g

Tuotenimi

HS-koodi

16043100

Veroaste

22

Alkuperämaa

Italia

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Royal Oscietra Caviar"