Kerma porcini sieniä ja valkoista tryffeliä 80 gr

8,10

Erikoisuudet, jotka perustuvat porcini-sieniin ja valkoiseen tryffeliin. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

11 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
EAN: 8388776818954 COD: 8954 luokka: Tag: , , , , ,

Herkullinen porcini-sieni- ja valkotryffelierikoisuutemme on todellinen makupala. Tämä hieno makuyhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen elämyksen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin ruokiin alkupaloista ensimmäiseen ja toiseen ruokalajiin, munakkaisiin ja moneen muuhun. Porcini-sienten ja valkoisen tryffelin yhdistelmä luo maun ja aromin harmonian, mikä tekee tästä mausteesta todellisen välttämättömän keittiön.

Huolella valitut ja korkealaatuiset possusienemme koostuvat pääosin Boletus Edulisista ja sen sukulaisryhmistä, jotka tunnetaan täyteläisestä ja ympäröivästä maustaan. Ne on taidokkaasti yhdistetty valkoisen tryffelin, Tuber magnatum Picon, ainutlaatuiseen ja arvokkaaseen aromiin, joka on yksi maailman herkullisimmista ja arvostetuimmista tryffeleistä. Tämän tryffelin läsnäolo lisää ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta mausteeseen, mikä tekee siitä täydellisen erikoistilaisuuksiin ja juhlallisiin hetkiin.

Tämän herkullisen erikoisuuden luomiseksi käytämme vain korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä, joka lisää hedelmäisyyttään ja herkkyyttään makuyhdistelmään. Suola annostellaan huolellisesti tasapainottamaan ainesosia ja vahvistamaan niiden luonnollisia makuja. Tämän erikoisuuden monipuolisuus tekee siitä sopivan moneen käyttöön keittiössä. Voit levittää tätä maustetta krutoneille tyylikkääksi alkuruoaksi, lisätä sen risotoihin ja pastaan ​​rikastuttamaan niitä tai antaa sillä erityistä tunnelmaa munakkaille ja liha- tai kalapohjaisille valmistuksillesi. Sieni- ja valkotryffelierikoisuutemme on todellinen nautinto aisteille ja hienostunut lisä pöytään. Kokeile uusia yhdistelmiä ja anna tämän kulinaarisen herkullisen ihastua, joka valloittaa kaikkien herkkusujen sydämet ja maun. Nauti ateriastasi!

Ainesosat: Porcini-sienet 58,5% (Boletus Edulis ja Rel. Gruppo), ekstra-neitsytoliiviöljy, aromi, suola, valkotryffeli 0,5% (Tuber magnatum Pico).

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien maksimoimiseksi on suositeltavaa käyttää 10 g kermaa per henkilö, suoraan lautaselle. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: kermainen Väri: ruskea Tuoksu: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä. Koostumus: kermainen ja kompakti Tila: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 984 / Kcal 239 Rasvat 24 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,9 g Hiilihydraatteja 1,3 g josta sokereita 0,6 g Kuituja 3,2 g Proteiinia 2,4 g Suolaa 0,44 g

paino 0,080 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Cream of porcini sienet ja valkoinen tryffeli 80 gr”