Sisilian pistaasipähkinä Goody Cream 190 gr

9,90

Sisilialainen pistaasipähkinävoide "Gusto".

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Sicilian Pistachio Goody Cream on poikkeuksellinen makuelämys, joka juhlii sisilialaisten pistaasipähkinöiden ainutlaatuisuutta. Tämä herkullinen kerma ilmentää korkealaatuisten pistaasipähkinöiden aitoa makua, joka tulee suoraan vihjailevalta Sisilian alueelta.

Sen koostumuksessa on käytetty 40 % luonnollisia pistaasipähkinöitä, mikä takaa maun voimakkuuden, joka vangitsee pistaasin olemuksen. Lisätty 10 % sisilialaista pistaasipähkinää vahvistaa entisestään maun runsautta ja luo täydellisen tasapainoisen yhdistelmän kahden pistaasipähkinätyypin välille.

Makeutta tuodaan kermaan lisätyn sokerin ansiosta, mikä parantaa pistaasipähkinöiden luonnollista makua ilman, että se ylittää niitä. Ekstraneitsytoliiviöljy (EVO) on viimeinen ainesosa, joka sitoo kaiken yhteen antaen kermalle silkkisen koostumuksen ja pyöreyden.

Tämä Sisilian Pistachio Goody -voide on paljon enemmän kuin pelkkä mauste. Se on kunnianosoitus hedelmällisille maille ja Välimeren ilmastolle, jotka antavat sisilialaisten pistaasipähkinöiden poikkeuksellisen laadun. Jokainen lusikallinen kuljettaa sinut suoraan saaren eloisaan tunnelmaan, kun taas runsas ja ympäröivä maku ympäröi sinut vastustamattomaan makuiseen syleilyyn.

Ainesosat: Luonnollinen pistaasi 40%, sisilialainen pistaasi 10%, sokeri, EVO-öljy.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Ravintoarvot per 100 g tuotetta: Energia: 2361 kJ / 567 kcal Rasvat: 37 g josta tyydyttyneet rasvahapot 4,79 g Hiilihydraatit: 43 g josta sokereita 39 g Kuidut: 5 g Proteiinit: 14 g Suola: 0 g

paino 0,190 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Goody cream with pistaasi from Sicily 190 gr”