Durian-lastut valkoisen tryffelin kanssa 40 gr

7,00

Durian-lastut valmistetaan Durio-suvun kasvin hedelmistä, joihin kuuluu monia erilaisia ​​lajikkeita ja joista yleisin on Durio zibethinus. Korkean ravintoainepitoisuuden, vitamiinien ja ravintoaineiden ansiosta se on määritelty hedelmien kuninkaaksi.

120 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
EAN: 8859237001654 COD: 1654 luokka: Tag:

Durian Chips valkoisen tryffelin kanssa edustavat tunnusomaista luomusta, joka kutsuu sinut tutustumaan gastronomisen nautinnon uuteen ulottuvuuteen. Tämä poikkeuksellinen makuyhdistelmä valloittaa sinut ensimmäisestä maista lähtien ja jättää sinut innokkaaksi tutkimaan tätä herkullista herkkua lisää.

Erikoisuutemme on itse rapeus, jonka koostumus antaa sinulle 100 % ainutlaatuisen aistikokemuksen. Lastujen pohja koostuu arvostetuista Durian-hedelmistä, jotka on korjattu suoraan Thaimaasta, maassa, jolla on pitkät perinteet tämän poikkeuksellisen hedelmän viljelyssä. Sen erottuva maku yhdistyy valkoisen tryffelin hienostuneeseen aromiin, mikä luo makuyhdistelmän, joka yllättää ja ilahduttaa makusi.

Lastut leikataan paksuiksi ja rapeiksi juuri niiden intensiteetin ja koostumuksen säilyttämiseksi. Jokainen siru on peitetty hienoimmista oliiveista, jotka lisäävät makua ja ripauksen ylellisyyttä. Lisäksi runsaat durian- ja valkotryffelipalat jakautuvat tasaisesti jokaiselle sirulle, mikä varmistaa, että jokainen suupala on räjähdysmäinen maku.

Maailman vahvimpien tryffelilastujemme ympäröivä aromi peittää sinut kokonaan ja kuljettaa sinut kulinaaristen nautintojen maailmaan. Tärkeimpiä ainesosia ovat 92 % Durian-hedelmä, joka muodostaa pohjan, valkoinen tryffeli, joka lisää arvokasta ja hienostunutta nuottia, valikoidut aromit, jotka vahvistavat makuelämystä sekä ripaus palmuöljyä vastustamattoman rapeuden aikaansaamiseksi.

Jokainen pakkaus Durian Chips with White Tryffele on kutsu löytää uusia makuja, omaksua epätavallinen ja nauttia ainutlaatuisesta herkusta. Poikkeuksellinen kulinaarinen kokemus, joka jättää sinut haluamaan maistaa yhä uudelleen.

Ainesosat: Durian-hedelmä 92%, valkoinen tryffeli, aromit 6%, palmuöljy 2%.

Viimeinen käyttöpäivä: 2 vuotta.

Säilytysmenetelmä: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Ravintoarvot 100 g:aa kohden: kaloreita 147 kcal, rasvaa 5 g, kolesterolia 0 mg, natriumia 2 mg, kaliumia 436 mg, hiilihydraatteja 27 g, kuituja 3,8 g, proteiinia 1,5 g

paino 0,04 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Alkuperämaa

Italia

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Durian chips with white tryffele 40 gr”