Pizza King pizzauuni

60,00

Italialainen kivipizzauuni, Pizza King -merkki
Lämmönohjaimella, aidoilla puisilla pizzakuorilla
Kotitekoinen pizza valmis vain 5 minuutissa!
Kypsennys tulenkestävällä kivellä vakiolämpötilassa
1200 W lämmönohjain: tasainen lämmön diffuusio
Säädettävä termostaatti merkkivalolla
Ajastin: 0-30 minuuttia

100 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
EAN: 0805698515870 COD: 5870 luokka: Tag: , ,

Pizza King Pizza Oven on aito italialainen jalokivi pizzan ystäville, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn ja ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen. Tässä Pizza Kingiksi tunnetussa uunissa on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat valmistaa herkullisia pizzoja mukavasti kotonaan.

Yksi tämän uunin erityispiirteistä on sen tulenkestävä kivirakenne, joka takaa tasaisen ja rapean kypsennyksen. 1200 W:n lämmönvaimentimella varustettu uuni varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen sisällä, mikä auttaa luomaan täydellisen rapean pohjan ja hyvin kypsennetyn täytteen.

Uunin mukana tulevat aidot puiset pizzakuoret tuovat ripauksen perinteitä ruoanlaittokokemukseesi. Näiden kuorien avulla voit liu'uttaa pizzasi helposti leivinkivelle tarkasti ja helposti.

Säädettävän, merkkivalolla varustetun termostaatin ansiosta voit tarkasti ohjata ja säätää uunin lämpötilaa mieltymystesi ja erityisten pizzan kypsennysvaatimusten mukaan. Sisäänrakennettu ajastin, jonka alue on 0-30 minuuttia, mahdollistaa halutun kypsennysajan asettamisen, jotta saat täydellisesti kypsät ja kullanruskeat pizzat.

Suuri yllätys on, että Pizza King Pizza Oven mahdollistaa kotitekoisen pizzan vain viidessä minuutissa! Sen kyky ylläpitää tasaista lämpötilaa leivinkivellä mahdollistaa uskomattomien tulosten saavuttamisen uskomattoman lyhyessä ajassa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Pizza King Pizza Oven on täydellinen kumppani pizzan ystäville, jotka etsivät aitoa ja ammattimaista kokemusta suoraan keittiöstään. Yhdistelmä edistyksellistä teknologiaa, korkealaatuisia materiaaleja ja italialaista muotoilua, tämä uuni on valmis tarjoamaan sinulle rapeita ja herkullisia gourmetpizzoja silmänräpäyksessä.

Tuotenimi

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Pizza King pizzauuni"