Ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

5,82

Ketsuppiin ja kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

50 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä poikkeuksellinen, ketsuppiin ja kesätryffeleihin perustuva erikoisuus on todellinen kulinaarinen herkku, joka muuttaa jokaisen ruuan gourmet-elämykseksi. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen monenlaisten kulinaaristen valmisteiden maustamiseen, lisäämällä ripauksen hienostuneisuutta ja ainutlaatuista makua.

Ketsuppi tomaattitiivisteineen sekä viinietikan, sokerin ja luonnollisten aromien tasapainoinen yhdistelmä muodostaa tämän erikoisuuden maukkaan pohjan. Sen makeus ja raikkaus sopivat täydellisesti kesätryffelin kanssa luoden yhdistelmän ainutlaatuisia makuja.

Kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), jolla on ominainen ja peittävä aromi, on tämän erikoisuuden erottuva ainesosa. 3 % kesätryffeliä sisältäen jokainen suupala tarjoaa miellyttävän räjähdyksen ainutlaatuisia makuja.

Ainesosat on yhdistetty asiantuntevasti suolan ja aromin kanssa luoden kastikkeen, jossa on täydellinen tasapaino ketsuppin makujen ja kesätryffelien erottuvan maun välillä. Maitohappo (E270) auttaa säilyttämään kastikkeen tuoreuden, säilyttäen tryffelin intensiiviset maut ja hyvyyden.

Tämä erikoisuus sopii erinomaisesti lihan, salaattien ja kylmien ruokien maustamiseen ja antaa niille ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta. Liharuoat saavuttavat uusia hyvyyden korkeuksia, kun taas salaatit muuttuvat todelliseksi herkkupalaksi.

Sen monipuolisuus tekee siitä korvaamattoman lisäyksen keittiöösi. Voit kokeilla luovuuttasi ja parantaa sen avulla lukuisten ruokien makua, jolloin niistä tulee ainutlaatuisia ja unohtumattomia.

Jokainen lusikallinen tätä ketsuppia ja kesätryffelierikoisuutta upottaa sinut ainutlaatuisten makujen ja ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan. Kesätryffelin peittävä aromi yhdistettynä ketsuppin hyvyyteen tekee jokaisesta ruoasta vertaansa vailla kulinaarisen elämyksen.

Koe tämän erikoisuuden nautinto keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistaa kesätryffeliä, todellista gastronomian huippua. Ketsuppi- ja kesätryffelien erikoisuus muuttaa jokaisen aterian makuelämyksen, jolloin pöytäsi on hienostuneen kulinaarisen nautinnon paikka.

Ainesosat: Ketsuppi (50 % tomaattitiiviste, vesi, sokeri, viinietikka, suola, luonnolliset aromit, sakeuttamisaineet: ksantaanikumi ja guarkumi), 3 % kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), suola, aromi. Happamuutta lisäävä aine: Maitohappo E270.

Viimeinen voimassaolopäivä: 12 kuukautta.

Käyttö: Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: kompakti kerma Väri: punainen Haju: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote sisältää allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät näitä komponentteja: MAITO. Ei sisällä gluteenia. Sisältää säilöntäaineita (happamuutta lisäävä aine: E270).

Ravintoarvot per 100 g: Energia: Kj 423 / Kcal 100 Rasvat: 1 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,5 g Hiilihydraatteja: 21 g josta sokereita 15 g Kuituja: 0,6 g Proteiinit: 1,8 g Suolaa: 2,0 g

paino 0,090 kg
Koko 5 × 5 × 10 cm
Tuotenimi

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr"