Mostarda ja musta kesätryffeli 80 gr

6,24

Sinappiin ja mustaan ​​kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

38 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Sinappiin ja mustaan ​​kesätryffeliin perustuva erikoisuutemme on todellinen kulinaarinen mestariteos, poikkeuksellinen mauste, jossa sinapin makeus yhdistyy mustan kesätryffelin intensiiviseen ja arvokkaaseen makuun. Tämä ainutlaatuinen makuyhdistelmä tekee tuotteestamme vastustamattoman ja monipuolisen, joka sopii täydellisesti monien kulinaaristen valmisteiden rikastukseen.

Sinappi on perinteinen mauste, jota rakastetaan monissa keittiöissä ja käytämme reseptissämme vain parhaita raaka-aineita. Sen pohja koostuu vedestä, sinapinsiemenistä, etikasta ja suolasta, ja natriumbisulfiittisäilöntäaine takaa sen tuoreuden ja kestävyyden.

Musta kesätryffeli, joka tunnetaan myös nimellä Tuber aestivum Vitt., on yksi arvostetuimmista ja rakastetuimmista tryffeleistä voimakkaan ja maanläheisen aromin vuoksi. Sen läsnäolo 3 % erikoisuutena antaa sille ylellisyyttä ja hienostuneisuutta, mikä tekee jokaisesta ruuasta makuelämyksen.

Tämä mauste on erittäin monipuolinen ja sopii kauniisti monenlaisten ainesosien kanssa. Se sopii täydellisesti kalojen ja äyriäisten maustamiseen ja parantaa niiden makua peittämättä sitä. Jopa lihan kanssa, sekä kypsennetyn että keitetyn, se luo jumalallisen parin, joka tekee ruoistasi unohtumattomia. Sinappi- ja mustatryffelierikoisuutemme sopii erinomaisesti myös kylmiin ruokiin ja salaatteihin. Sen makeuden ja intensiivisyyden yhdistelmä tekee siitä täydellisen kontrastin vihannesten tuoretta ja kevyttä makua luoden todella ainutlaatuisen makujen harmonian.

Tehdäksemme tuotteestamme vieläkin erikoisemman, olemme lisänneet ripauksen aromia, mikä lisää sen tuoksua ja monimutkaisuutta entisestään. E270-maitohappohapottaja takaa oikean happamuuden, joka tasapainottaa makuja ja tekee tästä erikoisuudesta täydellisen tasapainoisen mausteen.

Tutustu tämän sinappiin ja mustaan ​​kesätryffeliin perustuvan erikoisuuden taikuuteen ja muuta jokainen ruokalaji todelliseksi kulinaariseksi taideteokseksi. Sen monipuolisuus ja poikkeuksellinen maku tekevät siitä ainutlaatuisen ja korvaamattoman tuotteen hyvän ruoan ystäville. Kokeile uusia yhdistelmiä ja luo unohtumattomia gastronomisia elämyksiä korkealaatuisilla mausteillamme. Nauti ateriastasi!

Ainesosat: Mostarda (vesi, sinapinsiemenet, etikka, suola, säilöntäaine: natriumbisULFIITTI), kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.) 3%, suola, aromi. Happamuutta lisäävä aine: Maitohappo E270.

Viimeinen voimassaolopäivä: 12 kuukautta.

Käyttö: Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: kermainen Väri: keltainen Haju: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote sisältää allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät näitä komponentteja: SINAPI ja SULFIITIT. Ei sisällä gluteenia. Sisältää happamuutta lisäävää ainetta: E270.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 756 / Kcal 182 Rasvat 14,7 g josta tyydyttyneet rasvahapot 1,2 g Hiilihydraatit 3,2 g josta sokereita 2,3 g Proteiinit 8,4 g Suola 5,66 g

paino 0,080 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Mostarda ja musta kesätryffeli 80 gr"