Extra virgin oliiviöljy valkoisen tryffelin kera

5,46 - 8,97

Valkoisen tryffelin makuinen mauste, joka perustuu ekstra-neitsytoliiviöljyyn. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä ylevä valkoisella tryffeleellä maustettu mauste, jonka pohja on ekstra-neitsytoliiviöljy, on todellinen kulinaarinen herkku. Sen hienostunut maku ja valkoisen tryffelin erehtymätön tuoksu tekevät siitä täydellisen monien ruokien makujen parantamiseen ja muuttaen jokaisen valmistuksen todelliseksi gourmet-elämykseksi.

Huolellisesti valittu extra-neitsytoliiviöljy, joka on valittu sen erinomaisen laadun ja hedelmäisen maun vuoksi, muodostaa ihanteellisen pohjan valkoisen tryffelin ympäröivälle tuoksulle. Tämä makujen fuusio luo ainutlaatuisen gastronomisen synergian, joka tekee jokaisesta ruoasta erityisen ja mieleenpainuvan.

Tämä mauste sopii täydellisesti parantamaan krutonkien ja alkupalatäytteiden makua ja lisää ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta jokaiseen suupalaan. Ensimmäiset ruoat saavuttavat uusia makutasoja erottuvan aromin ansiosta, kun taas toiset ruoat saavat ennennäkemättömän eleganssin sävyn.

Yksinkertaisuuden ja hyvyyden omaavat munakkaat muuttuvat kulinaariseksi herkkuksi lisäämällä tätä maustetta, joka sekoittuu herkästi kananmunien kanssa luoden makujen harmonian, joka valloittaa hienostuneimmatkin maut.

Mutta tämän mausteen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Voit kokeilla kulinaarista luovuuttasi käyttämällä sitä kaikkien tryffeliruokien pohjana. Gourmet-pastasta kermaiseen risottoon, hienosta lihasta herkullisiin juustoihin, jokaisesta ruoasta tulee gastronominen mestariteos.

Tämä mauste sopii täydellisesti ilahduttaaksesi vieraasi erityisen illallisen aikana tai tekemään arjen lounaasta ainutlaatuisen. Sen monipuolisuus tekee siitä korvaamattoman lisän keittiöösi ja tuo ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta kaikkiin tilaisuuksiin.

Jokainen pisara tätä maustetta vie sinut ainutlaatuisten makujen ja ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan. Moitteeton yhdistelmä korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä ja valkoisen tryffelin ympäröivää aromia antaa sinulle vertaansa vailla kulinaarisen kokemuksen.

Tutustu tämän mausteen käytön iloon keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistella valkoista tryffeliä, todellista gastronomian huippua. Valkoisen tryffelinmakuinen kastike muuttaa jokaisen aterian makuelämyksen, mikä tekee pöydästäsi hienostuneen ilon paikan.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien hyödyntämiseksi on suositeltavaa käyttää teelusikallinen öljyä henkilöä kohden. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: nestemäinen Väri: vaihtelee vihreästä keltaiseen Haju: tryffeleille ominainen Maku: hedelmäinen, kypsä Koneisto: nestemäinen Olomuoto: nestemäinen

Pääpakkaus: Lasipullo.

paino N / A
Formaatti

55 ml, 250 ml

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

15179099

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "White Truffle Extra Virgin Olive Oil"