Extra virgin oliiviöljy mustalla tryffelillä

5,13 - 8,70

Mustalla tryffeleellä maustettu ekstra-neitsytoliiviöljyyn perustuva mauste. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä herkullinen mustan tryffelin makuinen mauste, jonka pohjana on ekstra-neitsytoliiviöljy, on kulinaarinen kokemus puhtaasta nautinnosta. Sen hienostuneisuus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen parantamaan monien ruokien makua antaen niille ripauksen ylellisyyttä ja herkkua.

Ylivertainen neitsytoliiviöljy erinomaisella laadullaan ja hedelmäisellä maullaan muodostaa täydellisen pohjan mustan tryffelin erehtymättömälle aromille. Tämä makujen synergia on todellinen hymni gastronomiselle hyvyydelle, joka muuttaa jokaisen ruokalajin unohtumattoman kokemuksen.

Tämä mauste sopii erinomaisesti krutonkien ja alkupalojen täytteiden rikastamiseen ja antaa niille eleganssia ja hienostuneisuutta. Ensimmäiset ruoat saavuttavat ympäröivän aromin ansiosta uusia makunkorkeuksia, kun taas toiset annokset muuttuvat aitoja kulinaarisia taideteoksia.

Yksinkertaisuuden ja hyvyyden omaavat munakkaat nousevat uusille maun tasoille tämän kastikkeen ansiosta, joka sopii täydellisesti kananmunien kanssa luoden makujen sinfoniaa.

Mutta tämän mausteen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Voit kokeilla kulinaarista luovuuttasi ja käyttää sitä kaikkien tryffeliruokien pohjana gourmetpastasta kermaiseen risottoon, hienosta lihasta herkullisiin juustoihin. Jokainen suupala tulee olemaan makujen mellakka, poikkeuksellinen makuelämys, joka yllättää ja ilahduttaa vaativimpiakin makuja.

Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen päivittäisten kulinaaristen luomusten rikastamiseen tai erikoistilaisuuksien juhlimiseen gourmet-ruokilla. Käytätpä sitä romanttiseen illalliseen tai juhliin ystävien kanssa, musta tryffelinmakuinen kastike tuo ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta kaikkiin tilaisuuksiin.

Jokainen pisara tätä maustetta upottaa sinut poikkeuksellisten makujen ja ympäröivien aromien maailmaan. Täydellinen yhdistelmä laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä ja mustan tryffelin aromia antaa sinulle ainutlaatuisen ja unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen.

Tutustu tämän mausteen käytön iloon keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistella musta tryffeli, todellinen gastronomian huippu. Musta tryffelinmakuinen kastike muuttaa jokaisen aterian makuelämyksen ja rikastuttaa pöytääsi ripauksella ylellisyyttä ja hienostuneisuutta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien hyödyntämiseksi on suositeltavaa käyttää teelusikallinen öljyä henkilöä kohden. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: nestemäinen Väri: vaihtelee vihreästä keltaiseen Haju: tryffeleille ominainen Maku: hedelmäinen, kypsä Koneisto: nestemäinen Olomuoto: nestemäinen

Pääpakkaus: Lasipullo.

paino N / A
Formaatti

55 ml, 250 ml

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

15179099

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Black Truffle Extra Virgin Olive Oil"