EVO OIL Extra virgin oliiviöljy valkoisella tryffeleellä maustettuna

6,45 - 9,15

Ekstraneitsytoliiviöljyyn perustuva mauste, joka on maustettu valkoisella tryffelillä (mukula magnatum pico). Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi. Hienot ekstra-neitsytoliiviöljymme ovat kulinaarisia nautintoja. Voimaiset ja koostumukseltaan sileät ja makua täynnä olevat öljyt miellyttävät vaativia gourmetteja ja aloittelevia kokkeja. Valkoinen tryffeliöljymme on ohuempaa kuin musta tryffelimme, jota valmistavat hienosti pienissä erissä käsityöläiset, jotka kastavat hienoja tryffeleitä ekstra-neitsytoliiviöljyyn.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä poikkeuksellinen mauste, joka perustuu ekstra-neitsytoliiviöljyyn, joka on maustettu valkoisella tryffelillä (tuber magnatum pico), on vertaansa vailla oleva kulinaarinen herkku. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen mausteeksi monenlaisiin kulinaarisiin valmisteisiin yksinkertaisista bruschettasta hienostuneempiin ruokiin.

Hienot ekstra-neitsytoliiviöljymme ovat todellista kulinaarista nautintoa. Voimaisen, pehmeän koostumuksen ja eloisan makunsa ansiosta nämä öljyt ovat todellinen herkku sekä vaativille gourmeteille että aloitteleville kokkeille.

Ammattitaitoisten käsityöläisten hienosti pienissä erissä valmistama valkoinen tryffeliöljymme on huolellisen ja huolellisen käsittelyn tulos. Hienot tryffelit upotetaan hellävaraisesti ekstra-neitsytoliiviöljyyn, ja ne vapauttavat hitaasti arominsa ja makunsa luoden täydellisen avioliiton näiden kahden ainesosan välille.

Valkoinen tryffeli hienostuneella ja monimutkaisemmalla aromillaan antaa öljylle hienovaraisemman ja herkemmän luonteen kuin musta tryffelimme. Tämän ominaisuuden ansiosta se sopii erinomaisesti ruokien makujen parantamiseen ilman, että se ylittää niitä.

Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen krutonkien ja alkupalojen täytteiden maustamiseen, mikä antaa niille ripauksen hienostuneisuutta ja ainutlaatuista makua. Ensimmäiset ruoat saavuttavat uusia makutasoja, kun taas toiset ruokalajit muuttuvat aitoja kulinaarisia taideteoksia lisäämällä tätä maustetta.

Omeletit nousevat yksinkertaisuudellaan ja hyvyyksillään kulinaariseksi herkkuksi antaen ruoalle ripauksen eleganssia.

Tämä mauste on täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin erikoisillallisista jokapäiväisiin aterioihin. Sen maukkuus ja kyky parantaa mitä tahansa ruokaa tekevät siitä korvaamattoman lisäyksen keittiöösi.

Jokainen pisara tätä valkotryffeliöljyä vie sinut hienostuneiden makujen ja ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan. Valkoisen tryffelin ympäröimä aromi yhdistettynä ekstra-neitsytoliiviöljyn pehmeyteen tekee jokaisesta ruoasta unohtumattoman kokemuksen.

Tutustu tämän mausteen käytön iloon keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistaa valkoista tryffeliä, todellista gastronomian huippua. Valkoisen tryffelin makuinen ekstra-neitsytoliiviöljykastike muuttaa jokaisen aterian makuelämyksen, jolloin pöydästäsi tulee hienostuneen kulinaarisen nautinnon paikka.

Ainesosat: Extra virgin oliiviöljy 99%, aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien hyödyntämiseksi on suositeltavaa käyttää teelusikallinen öljyä henkilöä kohden. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi. Käytä tätä herkullista extra virgin säästeliäästi keittojen, kastikkeiden, perunoiden tai pastan viimeistelyyn. Pirskota sitä varovasti antipastin, kypsennetyn lihan tai pizzan päälle, kun ne tulevat pöytään saadaksesi lisättyä tryffelin makua. Tai käytä sitä gourmet-kierteen lisäämiseen kotitekoisiin perunoihin.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Valkoisella tryffeleellä maustettu ekstra-neitsytoliiviöljymme on herkkä, maukas ja herkullinen. Monet havaitsevat ripaus valkosipulia sen yleismakussa ja aromissa, sekoitettuna sen heikkoon sienimakuun ja täyteläisiin, voinisiin sävyihin. Tämä aarre, joka on herkempi kuin musta tryffelimme, saa suu vesille!

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 3676 / Kcal 894 Rasvat 99 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 18 g Hiilihydraatteja 0 g josta sokereita 0 g Kuituja 0 g Proteiinia 0 g Suolaa 0 g

paino N / A
Formaatti

100 ml, 250 ml

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

15179099

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "EVO OIL White tryffelimakuinen extra virgin oliiviöljy"