EVO OIL Musta tryffelimakuinen extra virgin oliiviöljy

6,00 - 8,85

Ekstraneitsytoliiviöljyyn perustuva mauste, joka on maustettu mustalla tryffeleellä (tuber melanosporum vitt). Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi. Hienot ekstra-neitsytoliiviöljymme ovat kulinaarisia nautintoja. Voimaiset ja koostumukseltaan sileät ja makua täynnä olevat öljyt miellyttävät vaativia gourmetteja ja aloittelevia kokkeja. Musta tryffeliöljymme on valmistettu hienosti pienissä erissä. Käsityöläiset, jotka kastavat hienoja tryffeleitä extra-neitsytoliiviöljyyn, ovat vahvempaa kuin valkoiset tryffelimme.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä poikkeuksellinen mauste, joka perustuu mustalla tryffeleellä maustettuun ekstra-neitsytoliiviöljyyn (tuber melanosporum vitt), on todellinen kulinaarinen herkku. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen mausteeksi monenlaisiin kulinaarisiin valmisteisiin yksinkertaisista brusketoista monimutkaisempiin ruokiin.

Hienot ekstra-neitsytoliiviöljymme ovat makuelämyksiä. Voimaisen luonteensa ja pehmeän koostumuksensa ansiosta ne näyttävät olevansa todellisia gastronomisia aarteita, jotka pystyvät tyydyttämään vaativimmillakin herkkusuilla ja aloittelevia kokkeja.

Ammattitaitoisten käsityöläisten hienosti pienissä erissä valmistama musta tryffeliöljymme on huolellisen ja huolellisen käsityön tulos. Ekstraneitsytoliiviöljyyn varovasti upotetut arvostetut mustat tryffelit vapauttavat hitaasti arominsa ja makunsa antaen öljylle vahvan ja vastustamattoman luonteen.

Musta tryffeli tuoksujen monimutkaisuuksineen antaa öljylle selkeämmän intensiteetin kuin valkoinen tryffeliöljymme. Tämä tekee siitä täydellisen rikastuttamaan minkä tahansa ruoan, antaen vahvan ja ympäröivän maun, joka valloittaa aistit.

Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen krutonkien ja alkupalojen täytteiden maustamiseen, mikä parantaa ruokien makua ja lisää ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Ensimmäiset ruoat saavuttavat uusia makutasoja, kun taas toiset ruokalajit muuttuvat kulinaaristen taideteoksiksi lisäämällä tätä maustetta.

Omeletit nousevat yksinkertaisuudessaan ja hyvyydellään kulinaariseksi herkkuksi, muuttaen itsensä makuelämykseksi.

Tämä mauste on täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin, romanttisesta illallisesta perheen lounaaseen. Sen herkullisuus ja kyky kohottaa mitä tahansa ruokaa tekevät siitä korvaamattoman lisäyksen keittiöösi.

Jokainen pisara tätä musta tryffeliöljyä upottaa sinut poikkeuksellisten makujen ja ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan. Mustan tryffelin ympäröimä aromi yhdistettynä ekstra-neitsytoliiviöljyn pehmeyteen tekee jokaisesta ruoasta unohtumattoman kokemuksen.

Tutustu tämän mausteen nautintoon keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistaa musta tryffeli, todellista gastronomista erinomaisuutta. Mustalla tryffeleellä maustettu ekstra-neitsytoliiviöljyyn perustuva mauste muuttaa jokaisen aterian makuelämyksen, jolloin pöydästäsi tulee hienostuneen kulinaarisen nautinnon paikka.

Ainesosat: Extra virgin oliiviöljy 99%, aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien hyödyntämiseksi on suositeltavaa käyttää teelusikallinen öljyä henkilöä kohden. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi. Käytä tätä hienoa öljyä säästeliäästi keittojen, kastikkeiden, perunoiden tai pastan viimeistelyyn. Pirskota sitä varovasti alkupalojen, keitetyn lihan tai pizzan päälle lisätäksesi aavistuksen tryffelin makua, kun ne tulevat pöytään, tai käytä sitä gourmet-kierteen lisäämiseen kotitekoisiin perunoihin.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Tämä musta tryffelimakuinen extra-neitsytoliiviöljy tarjoaa intensiivisen ja maanläheisen maun, ja vähän riittää! Sen tuoksu on myskiinen ja hedelmäinen, ja sen maku on monimutkainen ja tuttu, sieniperheelleen kuuluva, runsas ja voimakas.

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 3676 / Kcal 894 Rasvat 99 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 18 g Hiilihydraatteja 0 g josta sokereita 0 g Kuituja 0 g Proteiinia 0 g Suolaa 0 g

paino N / A
Formaatti

100 ml, 250 ml

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

15179099

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "EVO OIL Musta tryffelimakuinen extra virgin oliiviöljy"