Polenta mustan kesätryffelin kanssa 350 gr

9,45

Polenta mustalla kesätryffelillä PET-purkissa.

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Polenta mustilla kesätryffeleillä on hymni italialaiselle kulinaariselle perinteelle, jota rikastaa mustan kesätryffelin arvokkuus. Ruokalaji, joka ilmentää aitojen makujen olemusta ja niin arvostetun ainesosan hienostuneisuutta.

Tämän polentan pohjana on esikeitetty maissijauho, joka on valittu nopean ja mutkattoman valmistuksen varmistamiseksi. Esikeitetty maissijauho tunnetaan kermaisesta koostumuksestaan ​​ja maalaismaisesta mausta, joka sopii kauniisti mustan kesätryffelin kanssa.

1 % kuivattu musta kesätryffeli, joka on peräisin Tuber aestivum Vitt.:stä, on tämän ruuan salaisuus. Sen ympäröivä tuoksu ja eleganssi leviävät herkästi polentaan luoden makujen sinfonian, joka vangitsee ruokailijoiden huomion. Jokainen polentapala on aistinvarainen matka, jossa musta kesätryffeli sekoittuu harmonisesti maissijauhojen pehmeän koostumuksen kanssa.

Tämän erikoisen polentan valmistamiseksi suosittelemme kaatamaan jauhot 1,5 litraan kylmää, jo suolalla maustettua vettä. Kuumenna seos kiehuvaksi vispilällä sekoitellen noin 5/6 minuuttia aina samaan suuntaan. Näin polenta saavuttaa halutun koostumuksen, kermaisen ja peittävän.

Lisäksi voit nauttia tästä herkusta huoletta, sillä tuotteemme on gluteeniton ja säilöntäaineeton. Tämä polenta mustalla kesätryffeelillä on kunnianosoitus italialaiselle perinteelle ja kulinaariselle huippuosaamiselle, ruokalaji, joka välittää kotiruoan lämpöä ja mustan tryffelin erehtymätöntä aromia.

Ainesosat: Esikeitetty maissijauho, kuivattu kesätryffeli 1 % (Tuber aestivum Vitt.), aromi. Tuote ei sisällä eikä ole peräisin geneettisesti muunnetuista organismeista. Gluteeniton.

Viimeinen voimassaolopäivä: 18 kuukautta.

Käyttö: Ripottele jauhot 1,5 litraan kylmää, jo suolalla maustettua vettä, kuumenna kiehuvaksi vispilällä sekoitellen noin 5/6 minuuttia aina samaan suuntaan.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: maissijauholle tyypillinen, homogeeninen, ilman paakkuja, tryffelin paloja Väri: kullankeltainen, tryffelin paloja Haju: lievä maissijauholle tyypillinen tuoksu, ei vieraita hajuja Maku: tyypillinen maissijauholle tryffelin vivahteessa, ei vieraita ja epänormaalit maut Tila: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1558 / Kcal 367 Rasvat 1,3 g josta tyydyttyneet rasvahapot 0,3 g Hiilihydraatit 80,3 g josta sokereita 0,5 g Proteiinit 7,5 g Suola 0,01 g

paino 0350 kg
Tuotenimi

Veroaste

4

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

11022090

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Polenta mustalla kesätryffelillä 350 gr”