Gluteeniton Bolognese-kastike 180 gr

3,87

Ragù alla Bolognese on perinteinen Emilian keittiön mauste, joka valmistetaan italialaisesta tomaattimassasta ja naudanlihasta. Jokainen perhe säilyttää sukupolvelta toiselle siirretyn reseptin, ja sama tapahtui Bolognese-kastikereseptillemme. Ja tällä tavalla haluamme saavuttaa italialaisille pöydille käsintehdyn tuotteen, joka on tulosta parhaista raaka-aineista. Ihanteellinen kaikentyyppisten pastan kanssa.

52 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Ragù alla Bolognese on Emilian keittiön todellinen ikoni, perinteinen mauste, joka on kulkenut sukupolvien kautta ja joka säilyttää aidon italialaisen maun. Bolognese-kastikereseptimme on kallisarvoinen aarre, joka periytyy sukupolvelta toiselle, ja olemme ylpeitä voidessamme tuoda sen italialaisille pöydille käsityönä, joka on valmistettu huolella ja omistautuneella vain parhaista raaka-aineista.

Italialainen tomaattimassa, jonka pitoisuus on 64 %, on tämän ragun pääainesosa. Tämä hedelmällisillä italialaisilla mailla intohimolla viljelty tomaattimassa antaa kastikkeelle sen tyypillisen makean ja ympäröivän maun, joka yhdistyy naudanlihaan ja luo ainutlaatuisen makuyhdistelmän. Naudanliha, jonka pitoisuus on 13 %, on valittu huolella takaamaan pehmeän koostumuksen ja aidon makuisen kastikkeen. Hitaasti yhdessä tomaattimassan kanssa kypsennetty liha antaa kastikkeelle mehevän ja peittävän maun, mikä tekee jokaisesta suupalasta unohtumattoman kokemuksen. Ekstra-neitsytoliiviöljy, arvokas ainesosa keittiössämme, täydentää tämän reseptin arvokkuudellaan ja jaloudellaan antaen ragùlle herkän aromin ja ainutlaatuisen makujen harmonian. Tomaattipyree, sipuli, porkkana, valkosipuli ja mausteet rikastuttaa entisestään kastikkeen makua ja auttaa tekemään Bolognese-kastikkeesta todellisen makuelämyksen, joka valloittaa jokaisen gourmetin sydämen.

Ragù alla Bolognese on erittäin monipuolinen mauste, joka sopii täydellisesti kaikentyyppisten pastan kanssa. Olipa kyseessä tagliatelle, pappardelle, spagetti tai rigatoni, ragùmme mukautuu eleganssilla ja hyvyydellä mihin tahansa pastamuotoon ja tekee jokaisesta ruoasta ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen. Tämä sukupolvelta toiselle peritty resepti edustaa aitoa italialaista perinnettä ja sen tavoitteena on tuoda emilialaiseen keittiöön aito maku ja intohimo pöytään. Bolognese-kastikkeemme avulla voit maistella Italian sydäntä ja kokea unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen, joka tekee jokaisesta ateriasta ilon ja jakamisen hetken.

Ainesosat: Italialainen tomaattimassa (64%), naudanliha (13%), extra virgin oliiviöljy, tomaattipyree, sipuli, suola, porkkana, valkosipuli, mausteet. Tuote ei sisällä GMO:ita.

Viimeinen käyttöpäivä: Kulutettava 24 kuukauden sisällä. Taattu säilyvyysaika: 3/4 (18 kuukautta).

Käyttöohje: Sellaisenaan, käyttövalmis.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Koostumus: kermainen Väri: oranssiin taipuvainen Haju: tyypillinen tomaattimassalle ja lihalle Maku: tyypillinen tomaattimassalle ja lihalle

Allergeenit: Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja maidosta. Gluteeniton.

Pääpakkaus: Lasipurkki + peltikorkki.

Ravintoarvot per 100 g tuotetta: Energia: 555 kJ / 134 kcal Rasvat: 10 g josta tyydyttyneet rasvahapot 2,1 g Hiilihydraatit: 4,4 g josta sokereita 3,8 g Proteiinit: 5,8 g Suola: 2,0 g

paino 0,180 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Gluteeniton Bolognese-kastike 180 gr”