Carnaroli-riisi ja musta kesätryffeli 350 gr

9,45

Carnaroli-riisi mustan kesätryffelin kanssa PET-purkissa. Herkullinen ensimmäinen ruokalaji. Parhaan tuloksen saat keittämällä riisiä 60 cl. suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia, lisää kypsennyksen lopussa parmesaania maun mukaan.

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Carnaroli-riisimme mustan kesätryffelin kanssa edustaa poikkeuksellista yhdistelmää Carnaroli-riisin jaloisuutta ja mustan kesätryffelin ympäröivää aromia. Luomus, jossa yhdistyvät perinteet ja hienostuneisuus, antaen eloa annokselle, jossa on poikkeuksellisen hyvää ja juoputtavaa tuoksua.

Tämän ruuan pohjana on tunnettu Carnaroli-riisi, joka on valittu sen kyvystä imeä makuja ja vapauttaa niitä vähitellen kypsennyksen aikana. Carnaroli-riisi kermaisen koostumuksensa ja täyteläisen ytimensa kanssa on täydellinen luomaan ruokalaji, joka lumoaa makua jokaisella puremalla.

Ruoan maagisen vaikutelman antaa 1 % kuivattu kesätryffeli, joka on peräisin arvostetusta Tuber aestivum Vittistä. Tämä musta kesätryffeli, jolla on tyypillinen tuoksu ja tyylikkyys, sulautuu harmonisesti riisin kanssa antaen ainutlaatuisen syvyyden makuun. Jokainen haarukka on maun sinfonia, jossa musta kesätryffeli yhdistyy riisiin täydellisessä makutasapainossa.

Tämän herkullisen ensimmäisen ruokalajin valmistamiseksi suosittelemme keittämään riisiä 60 cl suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia. Tämä antaa riisin kypsyä hitaasti, imee itseensä vettä ja saavuttaa sen al dente koostumuksen, joka on Carnaroli-riisin tunnusmerkki. Kypsennyksen jälkeen voit lisätä suosikkijuustoasi, kuten parmesaania, rikastaaksesi ruokaa entisestään sen kermaisella ja poikkeuksellisella maulla.

Tämä Carnaroli-riisi ja musta kesätryffeli edustaa unohtumatonta kulinaarista kokemusta, mutta se on myös fiksu valinta niille, jotka etsivät ruokaa ilman gluteenia tai säilöntäaineita. Ruokalaji, joka tuo pöytään italialaisten makujen aitouden ja mustan tryffelin herkkuuden, antaen jokaiselle suupalalle räjähdysmäisen gastronomisen nautinnon.

Ainesosat: Carnaroli-riisi 98%, kuivattu kesätryffeli 1% (Tuber aestivum Vitt.), aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Käyttö: Herkullinen ensimmäinen ruokalaji. Parhaan tuloksen saat keittämällä riisiä 60 cl. suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia, lisää kypsennyksen lopussa parmesaania maun mukaan.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: tavallinen Väri: valkoinen, tryffelin palasilla Tuoksu: tuotteelle tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1502 / Kcal 354 Rasvat 0,9 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g Hiilihydraatteja 78 g josta sokereita 0,2 g Kuituja 2,7 g Proteiinia 7,6 g Suolaa 0,01 g

paino 0,350 kg
Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

Veroaste

4

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Carnaroli riisiä mustalla kesätryffelillä 350 gr”