Kosher tryffeli suolaa 80 gr

7,56

Karkeaa ruokasuolaa tryffelin kera. Kosher-sertifioitu.

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Kosher tryffelesuolamme on todellinen kulinaarinen erinomaisuus, jossa yhdistyy karkean ruokasuolan yksinkertaisuus kesätryffelien erehtymättömään makuun ja aromiin. Tämä yhdistelmä luo todella ainutlaatuisen tuotteen, joka on täydellinen rikastuttamaan ja parantamaan ruokiasi ainutlaatuisella ja hienostuneella tavalla.

Suolamme pohja on valmistettu korkealaatuisesta karkeasta suolasta, joka on erityisesti valittu varmistamaan moitteeton rakenne ja maku. Sen rakeinen rakenne mahdollistaa tryffelin maun tasaisen jakautumisen luoden synergiaa suolan ja itse tryffelin välille.

2 % kuivattu kesätryffeli (vastaa 8 % tuoretta tryffeliä) on tämän tuotteen kiistaton päähenkilö. Mukula aestivum Vitt. se on tryffelilajike, jolla on erehtymätön tuoksu ja hieno aromi, joka sulautuu harmonisesti suolan kiteiseen rakenteeseen. Tämä luo ainutlaatuisen makuyhdistelmän, joka voi muuttaa minkä tahansa annoksen poikkeukselliseksi makuelämykseksi.

Tuotteemme laadun ja turvallisuuden takaamiseksi olemme päättäneet noudattaa Kosher-määräyksiä, jotka takaavat uskonnollisten ja laatustandardien mukaisen tuotannon. Lisäksi tryffelesuolamme ei sisällä allergeeneja, kuten pakkauksessa on selvästi mainittu. Se ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita, joten se sopii monenlaisille ihmisille, joilla on erilaisia ​​​​ruokavaliotarpeita.

Halusitpa sitten parantaa liharuoan makua, lisätä hienostuneisuutta pasta-annokseen tai maustaa herkästi tuoreen salaatin, Kosher-tryffelesuolamme on täydellinen liittolainen. Monipuolisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lukuisissa kulinaarisissa valmistuksessa tarjoten aina ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta. Astu tryffelien ainutlaatuisten makujen maailmaan ja löydä, kuinka Kosher tryffelesuolamme voi muuttaa jokaisen annoksen gourmet-luomukseksi. Nauti ateriastasi!

Ainesosat: Karkea ruokasuola, 2 % kuivattua kesätryffeliä (Tuber aestivum Vitt.) – vastaa 8 % tuoretta tryffeliä, aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 16 / Kcal 4 Rasvat 0 g josta tyydyttyneet rasvahapot 0 g Hiilihydraatit 0,1 g josta sokereita 0,1 g Proteiinit 0,5 g Suola 98 g

paino 0,080 kg
Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

25010099

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Kosher tryffelesuola 80 gr”