Guérande harmaa suola ja musta tryffeli 60 gr

7,56

Guéranden harmaaseen suolaan ja arvostettuun mustaan ​​tryffeliin perustuvat erikoisuudet. Sopii erinomaisesti grillattujen liha- ja kalaruokien mausteeksi.

43 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
EAN: 8388776819241 COD: 9241 luokka: Tag: , , , , ,

Guéranden harmaaseen suolaan ja arvokkaaseen mustaan ​​tryffeliin perustuva erikoisuutemme on todellinen kulinaarinen herkku, joka on täydellinen monien ruokien makua parantamaan. Guéranden harmaa suola, joka tunnetaan laadustaan ​​ja mineraalirikkaudestaan, sekoittuu harmonisesti mustan tryffelin intensiivisen ja erehtymättömän maun kanssa luoden yhdistelmän ainutlaatuisia ja hienostuneita makuja.

Guéranden harmaa suola, joka on tunnustettu suojatulla maantieteellisellä merkinnällä (SMM), on peräisin Bretonin alueelta Guérandesta Ranskasta. Sen erityinen harmaa väri johtuu merellisten mineraalien läsnäolosta, jotka kerääntyvät kiteytysprosessin aikana. Tämä arvokas suola antaa ruokille ripauksen aitoutta ja hieman suolaista makua, joka sopii täydellisesti moniin kulinaarisiin valmisteisiin.

Musta kesätryffeli, joka on kuivattu säilyttämään sen ominaisuudet ja maun voimakkuuden, on yksi italialaisen ja maailman gastronomian aarteista. Sen herkkä ja erehtymätön aromi, maanläheinen ja pähkinäinen pohjasävy tekee tästä mustasta tryffelista ihanteellisen valinnan herkullisimpiin ruokiin.

Näiden hienojen ainesosien yhdistelmä luo poikkeuksellisen laadukkaan mausteen, joka on täydellinen parantamaan grillatun lihan makua antaen sille hienostuneen ja vastustamattoman nuotin. Sen käyttö soveltuu yhtä hyvin kalaruokiin, jotka lisäävät eleganssia ja makua merivalmisteisiin.

Erikoisuutemme on valmistettu huolella ja huolella käyttäen vain korkealaatuisia raaka-aineita. Guérande SMM:n 96 % harmaa suola takaa tämän mausteen puhtauden ja aitouden, kun taas 3 % kuivattu musta kesätryffeli lisää sen poikkeuksellisen runsautta.

Tuloksena on hienostunut, monipuolinen tuote, jolla on ainutlaatuinen maku ja joka sopii ihanteellisesti kohottamaan valmisteiden kulinaarista tasoa. Voit käyttää sitä grillatun lihan maustamiseen antamalla niille erityistä ja vastustamatonta kosketusta tai parantaa kalapohjaisten ruokien makua, jolloin saat unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen.

Guérande-harmaasuolan ja arvokkaan mustan tryffelin sekoituksellamme voit muuttaa jokaisen annoksen gastronomiseksi taideteokseksi ja rikastuttaa sitä luonnon makujen ja tuoksujen majesteettisuudella. Oletpa sitten asiantuntijakokki tai ruoanlaiton harrastaja, tämä mauste on ihanteellinen valinta tekemään ruoistasi entistä erikoisempia ja herkullisia.

Ainesosat: Guérande SMM:n harmaa suola 96 %, kuivattu kesätryffeli 3 % (Tuber aestivum Vitt.), aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Erinomainen mausteeksi grillattujen liha- ja kalaruokien kanssa.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: hieno suola, jossa on useita tryffelipaloja, jotka sijaitsevat tasaisesti Väri: taipuvainen harmaaseen Tuoksu: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravitsemukselliset ominaisuudet per 100 g: Energia Kj 0 / Kcal 0 Rasvaa 0 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g Hiilihydraatteja 0 g josta sokereita 0 g Proteiinia 0 g Suolaa 96,5 g

paino 0,060 kg
Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

25010099

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Guérande grey salt and black tryffele 60 gr”