Musta kastike mustan kesätryffelin kanssa 5% 180 gr

9,30

Musta kastike 5 % mustalla kesätryffelillä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

198 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä poikkeuksellinen musta kastike, johon on lisätty 5 % mustaa kesätryffeliä, on todellinen kulinaarinen herkku. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen mausteeksi monenlaisiin kulinaarisiin valmisteisiin ja lisää ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta kaikkiin ruokiin.

Nappisienet (Agaricus bisporus) muodostavat tämän kastikkeen perustan, antaen ruoalle herkän maun ja mehevän koostumuksen. Auringonkukansiemenöljy täydentää sekoituksen antaen sille pehmeyttä ja keveyttä, tehostaen sienten ja mustan kesätryffelin makuja.

Musta kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), jonka aromi ja ainutlaatuinen maku ovat tämän kastikkeen erottuva ainesosa. 5 % mustan kesätryffelin ansiosta jokainen suupala on ainutlaatuisten makujen mellakka.

Huolellisesti valitut mustat oliivit tuovat kastikkeeseen intensiivisyyttä ja hienostuneisuutta, kun taas porcini-sienet (Boletus edulis ja siihen liittyvä ryhmä) antavat miellyttävän monimutkaisen makujen ja aromien.

Ainesosat on taidokkaasti yhdistetty suolan, sokerin, pippurin ja seepiamusteen erityiseen ripaukseen, mikä luo täydellisen maku- ja aromitasapainon takaaen poikkeuksellisen hyvän kastikkeen.

Tämä musta kastike sopii täydellisesti krutonkien ja alkupalojen täytteiden rikastamiseen, ruokien makujen parantamiseen ja ripauksen luksusta ja herkkua lisäämiseen. Ensimmäiset annokset saavuttavat uusia hyvyyden korkeuksia, kun taas toiset ruokalajit muuttuvat todellisiksi kulinaarisen taiteen teoiksi.

Yksinkertaisuuden ja hyvyyden omaavat munakkaat nousevat uusille maun tasoille tämän mausteen ansiosta, joka luo makujen harmonian.

Tämä kastike on täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin erikoisillallisista jokapäiväisiin aterioihin. Sen maukkuus ja kyky parantaa mitä tahansa ruokaa tekevät siitä korvaamattoman lisäyksen keittiöösi.

Jokainen lusikallinen tätä mustakastiketta vie sinut ainutlaatuisten makujen ja ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan. Mustien kesätryffelien ympäröimä tuoksu yhdistettynä herkkusienien ja mustien oliivien hyvyyteen tekevät jokaisesta ruoasta vertaansa vailla kulinaarisen elämyksen.

Tutustu tämän kastikkeen käytön iloon keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistaa mustaa kesätryffeliä, todellista gastronomian huippua. Musta kastike, jossa on 5 % mustaa kesätryffeliä, muuttaa minkä tahansa aterian makuelämyksen, tehden pöydästäsi hienostuneen kulinaarisen nautinnon paikan.

Ainesosat: Herkkusienet (Agaricus bisporus), auringonkukkaöljy, kesätryffeli 5% (Tuber aestivum Vitt.), mustat oliivit, posliinisienet (Boletus edulis ja sen sukuiset ryhmät), suola, sokeri, pippuri, seepianmuste, aromit, luonnolliset aromit.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Varastointitapa: Huoneenlämmössä. Säilytä avaamisen jälkeen +2° / +4° ja käytä 7 päivän kuluessa.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien maksimoimiseksi suositellaan käytettäväksi 15-20 g kermaa henkilöä kohden, lämmittäen sitä 5 minuuttia kattilassa lisättyään vain suolaa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: puolineste Väri: tummanruskea Haju: tyypillinen Maku: tyypillinen ja miellyttävä sienille ja tryffeleille Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuotteessa on mukana seuraavat allergiaa aiheuttavat aineet, jotka on ilmoitettu tuotteen etiketissä: SEIPPI.

Pääpakkaus: Lasipurkki.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1479 / Kcal 359 Rasvat 36 g joista tyydyttyneitä rasvahappoja 4,1 g Hiilihydraatteja 4,7 g josta sokereita 0,9 g Proteiinia 2,9 g Kuituja 2,8 g Suolaa 1,3 g

paino 0,180 kg
Koko 5 × 5 × 5 cm
Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

21039090

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Musta kastike mustalla kesätryffelillä 5% 180 gr”