Musta kesätryffeli tryffelikastike

3,75 - 16,50

Musta kesätryffeli-sienikastike. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä poikkeuksellinen musta kesätryffeli-sienikastike on makujen ja aromien räjähdys, joka lisää ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta jokaiseen ruokaan. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen mausteeksi monenlaisiin kulinaarisiin valmisteisiin yksinkertaisista krutonkeista monimutkaisempiin ruokiin.

Viljellyt sienet (Agaricus bisporus) muodostavat tämän kastikkeen pohjan, mikä antaa niiden herkän maun ja mehevän koostumuksen. Huolella valittu ekstra-neitsytoliiviöljy ja auringonkukkaöljy täydentävät kastikkeen pohjan pehmeydellä ja keveydellä vahvistaen sienten ja tryffelien makuja. Kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), jolla on tyypillinen aromi ja erehtymätön maku, on tämän kastikkeen erottuva ainesosa. Tämä 1 % kesätryffeliä sisältävä kastike muuttaa minkä tahansa ruuan gourmet-herkkuksi ja lisää ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta. Asiantuntevasti valitut mustat oliivit rikastuttavat kastiketta intensiivisellä maullaan ja hieman katkeralla nuotilla luoden makujen harmonian, joka ilahduttaa makua. Ainesosat on yhdistetty huolellisesti suolan ja aromin kanssa täydellisen maun ja aromin tasapainon saavuttamiseksi, mikä takaa kastikkeen vertaansa vailla olevan tuoreuden ja hyvyyden.

Tämä musta kesätryffeli-sienikastike sopii täydellisesti krutonkien ja täytteiden maustamiseen alkuruokiin, ensimmäiselle ja toiselle ruoalle ja lisää ripauksen herkkua jokaiseen ruokaan. Sen monipuolisuus ulottuu myös munakkaisiin nostaen niiden maun uusiin herkullisuuksiin. Sen läsnäolo kaikkien tryffeliruokien pohjana lisää hienostuneisuutta ja ylellisyyttä ja muuttaa jokaisen aterian ainutlaatuiseksi kulinaariseksi kokemukseksi. Jokainen lusikallinen tämän kesän mustatryffeli-sienikastiketta tarjoaa makujen sinfonian, joka lumoaa aistit. Kesätryffelin erehtymätön maku yhdistettynä viljeltyjen sienien hyvyyteen ja öljyjen herkkyyteen tekee jokaisesta ruoasta todellisen makuelämyksen. Olipa kyseessä erityinen illallinen tai arkilounas, tämä musta kesätryffeli-sienikastike muuttaa jokaisen hetken nautinnon ja tyytyväisyyden tilaisuudeksi. Koe tämän herkullisen nautinto keittiössä ja anna sen hyvyyden ja hienostuneisuuden valloittaa itsesi. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja nauti etuoikeudesta maistaa mustaa kesätryffeliä, todellista gastronomian huippua.

Ainesosat: Viljellyt sienet (Agaricus bisporus), ekstra-neitsytoliiviöljy, auringonkukkaöljy, mustat oliivit, 1 % kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), aromi, suola.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien maksimoimiseksi suositellaan käytettäväksi 15-20 g kermaa henkilöä kohden, lämmittäen sitä 5 minuuttia kattilassa lisättyään vain suolaa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1465 / Kcal 356 Rasvat 36 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,7 g Hiilihydraatteja 2,9 g josta sokereita 0,2 g Kuituja 1,8 g Proteiinia 3,2 g Suolaa 1,5 g

paino N / A
Formaatti

80g, 180g, 500g

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

21039090

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Musta kesätryffelitryffelikastike"