Tryffelikastike valkoisen tryffelin kanssa

7,74 - 13,50

Erikoisuuksia valkoisen tryffelin kanssa. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä herkullinen erikoisuus valkoisen tryffelin kera on todellinen kulinaarinen aarre, maku- ja aromiräjähdys, joka muuttaa jokaisen annoksen gourmet-herkkuksi. Monipuolisuuden ansiosta se sopii erinomaisesti mausteeksi monenlaisiin kulinaarisiin valmisteisiin yksinkertaisista bruschetta-ruoista herkullisiin liha- ja kalaruokiin.

Viljellyt sienet (Agaricus bisporus), raikkaat ja aromaattiset, muodostavat tämän erikoisuuden perustan, ja ne antavat miellyttävän ja koostumuksen, joka sopii täydellisesti valkoisen tryffelin (Tuber magnatum Pico) kanssa. Valkoinen tryffeli maineikkaine ja harvinaisuuksineen on tämän erikoisuuden erottuva ainesosa. Voimakkaalla ja ympäröivällä aromillaan se antaa ripauksen hienostuneisuutta ja ylellisyyttä jokaiseen ruokaan, mikä tekee siitä todellisen aistinvaraisen kokemuksen. Huolella valittu auringonkukansiemenöljy täydentää tämän erikoisuuden keveydellä ja herkkyydellä. Tämän öljyn ansiosta sienten ja valkoisen tryffelin maut tulevat esiin tyylikkäästi ilman, että ne kuormittavat niitä. Asiantuntevasti valitut vihreät oliivit lisäävät ripauksen tuoreutta ja kevyen katkeran nuotin, joka tasapainottaa tämän erikoisuuden monimutkaisia ​​makuja. Ainesosat on yhdistetty huolellisesti suolan, aromin ja askorbiinihapon (E300) kanssa harmonisen makutasapainon saavuttamiseksi ja tuotteen tuoreuden takaamiseksi.

Monikäyttöisyytensä ansiosta tämä erikoisuus on ihanteellinen rikastuttamaan monenlaisia ​​ruokia. Voit käyttää sitä crostinin mausteena ja alkupalojen täytteenä, ensimmäisellä ja toisella ruoalla, lisäämällä herkkua jokaiseen suupalaan. Tämän mausteen avulla munakas saavuttaa uusia herkullisuuden korkeuksia, kun taas tryffeliruoat nostetaan korkeammalle tasolle sen läsnäolon ansiosta. Jokainen tämän valkoisen tryffelin erikoisuuden maku vie sinut ainutlaatuiselle ja jännittävälle kulinaariselle matkalle. Valkoisen tryffelin ympäröimä tuoksu yhdistettynä viljeltyjen sienien herkkyyteen ja auringonkukkaöljyn eleganssiin tekevät jokaisesta ruoasta ainutlaatuisen kokemuksen, jota nautitaan hitaasti ja arvostetaan jokaisessa yksityiskohdassa. Olipa kyseessä erityinen illallinen tai arkilounas, tämä valkoisen tryffelin kanssa valmistettu erikoisuus tekee joka hetkestä maun juhlan. Koe tämän herkullisen nautinto keittiössä ja anna itsesi valloittaa sen hienostuneella maulla ja sen erehtymättömällä hyvyydellä. Jaa tämä ainutlaatuinen kulinaarinen kokemus läheistesi kanssa ja koe etuoikeus maistaa valkoista tryffeliä, todellista gastronomista jalokiviä.

Ainesosat: Viljellyt sienet (Agaricus bisporus), auringonkukkaöljy, vihreät oliivit, 1% valkotryffeli (Tuber magnatum Pico), suola, aromi, askorbiinihappo: E300.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien maksimoimiseksi suositellaan käytettäväksi 15-20 g kermaa henkilöä kohden, lämmittäen sitä 5 minuuttia kattilassa lisättyään vain suolaa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: hienorakeinen Väri: ruskea Haju: tuotteelle tyypillinen, voimakas tryffelein Maku: tyypillinen ja miellyttävä Koneisto: tiivis ja tiheä. Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia. Sisältää säilöntäaineita (E300).

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1101 / Kcal 268 Rasvat 28 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,2 g Hiilihydraatteja 0,9 g josta sokereita 0,6 g Kuituja 1,6 g Proteiinia 1,9 g Suolaa 1,08 g

paino N / A
Formaatti

80 grammaa, 170 grammaa

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

21039090

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Tryffelikastike valkoisen tryffelin kanssa”