Tryffelikastike kesätryffelin kera 20% 80 gr

9,54

Kesätryffeliin perustuvat erikoisuudet 20%. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

20 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Kesätryffelierikoisuutemme on todellinen kulinaarinen aarre, jossa yhdistyvät 20 % kesätryffelin erehtymätön aromi ja herkkä maku laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tämä mauste on ilo nautittavaksi krutonkien päällä, sitä käytetään alkupalojen täytteenä, ja se on ihanteellinen valinta ensimmäisen ja toisen ruokalajin rikastamiseen hienostuneella ripauksella.

Kesätryffeli, Tuber aestivum Vitt., on luonnollinen herkku, joka on kysytty maanläheisen aromin ja hienovaraisen, hieman pähkinäisen maun vuoksi. Tämän erikoisuuden 20 % kesätryffeli on runsas määrä, joka varmistaa, että nautit täysin sen ainutlaatuisuudesta ja intensiivisyydestä, mikä tekee jokaisesta ruoasta gourmet-elämyksen.

Huolellisesti valittuja ainesosia ovat muun muassa viljellyt Agaricus bisporus -sienet, jotka antavat kesätryffeliin herkän ja täydentävän maun. Ekstraneitsytoliiviöljy lisää tuoreutta ja aromia, kun taas auringonkukansiemenöljy antaa erikoisuudelle pehmeän ja miellyttävän koostumuksen. Mustat oliivit lisäävät ripauksen suolaista makua ja rikastavat entisestään kesätryffelin makua luoden vastustamattoman makuyhdistelmän. Suola on läsnä parantamaan ainesosien makuominaisuuksia ja tasapainottamaan mausteen makua. Tämän erikoisuuden monipuolisuus tekee siitä sopivan erilaisiin kulinaarisiin valmisteisiin. Voit käyttää sitä krutonkien maustamiseen, mikä korostaa makuja kesätryffelin hienolla maulla. Se soveltuu myös erinomaisesti omelettien, ensimmäisen ja toisen ruokalajin maustamiseen ja antaa niille hienostuneen eleganssin.

Valitsemalla kesätryffelipohjaisen erikoisuutemme, sinulla on käytössäsi korkealaatuinen ainesosa rikastuttamaan kaikkia tryffeliruokiasi. Erääntymättömän makunsa ja pehmeän koostumuksensa ansiosta tämä mauste muuttaa ruoistasi aitoja gourmet-herkkuja.

Kutsumme sinut tutustumaan 20 % kesätryffelipohjaisen erikoisuutemme ainutlaatuiseen makuun. Sen hienostunut tuoksu ja poikkeuksellinen maku ovat avain luomaan unohtumattomia ruokia, jotka valloittavat vieraidesi maun. Huolellisesti valittujen ainesosien ja rakkauden laatuun ansiosta tästä erikoisuudesta tulee varmasti keittiösi peruskappale. Kokeile ja anna sen viehätyksen ja hyvyyden valloittaa itsesi.

Ainesosat: Viljellyt sienet (Agaricus bisporus), ekstra-neitsytoliiviöljy, kesätryffeli 20% (Tuber aestivum Vitt.), auringonkukkaöljy, mustat oliivit, suola, aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien maksimoimiseksi suosittelemme käyttämään 15-20 g kastiketta per henkilö, lämmittämällä sitä 5 minuuttia kattilassa lisättyään vain suolaa ja ekstra-neitsytoliiviöljyä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: puolineste, jossa sieniä ja tryffeleitä suspensiossa Väri: ruskea Haju: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1377 / Kcal 334 Rasvat 34 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,3 g Hiilihydraatteja 2,8 g josta sokereita 0,7 g Kuituja 2,2 g Proteiinia 3,8 g Suolaa 1,27 g

paino 0,080 kg
Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

21039090

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Tryffelikastike kesätryffelillä 20% 80 gr”