Kosher tryffelikastike 80 gr

6,84 - 15,90

Sieni- ja tryffelipohjainen mauste. Kosher-sertifioitu. Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Tämä poikkeuksellinen sieni- ja tryffelipohjainen mauste on maku- ja aromiräjähdys, Kosher-sertifioitu takaamaan maksimaalisen laadun ja juutalaisten ruokaperinteiden noudattamisen. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen rikastamaan minkä tahansa ruoan antamalla ripauksen hienostuneisuutta ja herkkua.

Tuoreet ja herkulliset herkkusienet (agaricus bisporus) ovat tämän mausteen pääainesosa. Herkän makunsa ja mehevän koostumuksensa ansiosta ne lisäävät miellyttävyyttä ja makujen harmoniaa, joka valloittaa maun.

Huolellisesti valittu auringonkukansiemenöljy täydentää tämän kastikkeen pohjan antaen pehmeyden ja keveyden, jonka ansiosta makut tulevat täysin esiin. Tämä öljy on täydellinen kumppani sienten ja tryffelien aromien vahvistamiseen niitä voimistamatta.

Kesätryffeli (tuber aestivum vitt.) on tämän mausteen erottuva elementti, joka tuo mukanaan tämän herkun erehtymättömän ja ympäröivän aromin. Voimakkaalla aromillaan ja tyypillisellä maullaan kesätryffeli lisää ripauksen eleganssia jokaiseen ruokaan ja tekee siitä todellisen aistien juhlan.

Hienojen ainesosien yhdistelmän täydentää valikoima aromaattisia kasveja, jotka rikastavat edelleen mausteen makuprofiilia. Aromaattiset nuotit sulautuvat makujen sinfoniaksi antaen poikkeuksellisen makuelämyksen.

Kosher-sertifioitu, tämä mauste kunnioittaa ruokaperinteitä ja takaa käytettyjen ainesosien korkeimman laadun ja puhtauden. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen krutonkien rikastamiseen, hienostuneisuuden antamiseen ja ensiruokien maustamiseen, jolloin luodaan gourmet-ruokia, jotka valloittavat jokaisen maun.

Käytetyt ainesosat on valittu huolella, mikä takaa tuoreuden ja laadun. Tämä mauste sisältää 110 g tuoreita sieniä jokaista 100 g lopputuotetta kohden, joten se tarjoaa pitoisuuden aitoja ja terveellisiä makuja.

Tämä sieni- ja tryffelimauste on todellinen kulinaarinen nautinto, aistien juhla, joka muuttaa jokaisen ruuan unohtumattomaksi kokemukseksi. Anna tämän mausteen ympäröivien aromien ja herkän makujen valloittaa itsesi ja uppoudu ylellisyyden ja herkkuuden kulinaariseen matkaan. Koe sen monipuolisuus keittiössä ja löydä kuinka mistä tahansa ruoasta voidaan tehdä gastronominen mestariteos tällä Kosher-sertifioidulla mausteella.

Ainesosat: Herkkusienet (agaricus bisporus), auringonkukansiemenöljy, kesätryffeli 5% (mukula aestivum vitt.), suola, aromaattiset kasvit, aromi, luontainen aromi. Tuoreita sieniä käytetty 110 g 100 g lopputuotetta kohden.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Käyttö: Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 1108 / Kcal 269 Rasvat 25,1 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,7 g Hiilihydraatteja 2,9 g josta sokereita 0 g Kuituja 7,5 g Proteiinia 4,1 g Suolaa 0,5 g

paino N / A
Formaatti

80 grammaa, 500 grammaa

Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

21039090

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Kosher tryffelikastike 80 gr”