Munatagliolini Bianchetto tryffelillä 250 gr

11,70

Munapastaa Bianchetto tryffelillä. Käytetyt munat ovat peräisin vapaana kasvatetuista kanoista, joita ruokitaan yksinomaan EI-GMO-viljoilla. Valittu durumvehnä on EI-GMO, kasvatettu, varastoitu ja kypsytetty yksinomaan Marchen alueella. Sertifioitu luomulaatuinen, jotta se säilyttää korkean gluteeni- ja granulometrisen indeksin, estää tahmeutta ja takaa pastan koostumuksen ja tiiviyden kypsennyksen aikana.

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

Ainutlaatuinen Egg Tagliolini Bianchetto tryffelillämme on aito kulinaarinen nautinto, jossa on yhdistelmä korkealaatuisia ainesosia, jotka sekoittuvat harmonisesti ja luovat herkullisen ja hienostuneen ruoan.

Näiden tagliolinien pohja koostuu italialaista alkuperää olevasta durumvehnäjauhosta, joka takaa täydellisen koostumuksen ja aidon maun. Tuoreet munat, jotka muodostavat 33,4 % taikinasta, antavat tagliolinille ainutlaatuisen täyteläisyyden ja koostumuksen, mikä tekee jokaisesta suupalasta nautinnon makuelämyksen.

Mutta Bianchetto tryffeli (Tuber borchii Vitt.) on tämän kulinaarisen luomuksen todellinen tähti. Arvokkaalla aromillaan ja herkällä maullaan Bianchetto tryffeli antaa tagliolinille ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta. 40 % Bianchetto tryffeli valmiissa tuotteessa takaa aidon makuelämyksen, joka erottuu joukosta.

Ainesosien yhdistelmää täydentää vesi ja suola, jotka toimivat synergisesti tasapainottaen makuja ja luoden täydellisen makuharmonian. Lisäksi on lisätty aromi, joka korostaa entisestään makujen syvyyttä antaen kutsuvan tuoksun, joka leviää heti pakkauksen avaamisen jälkeen.

Näiden munatagliolinien valmistaminen Bianchetto tryffelillä on hyvin yksinkertaista. Keitä niitä vain kiehuvassa vedessä vain 2 minuuttia, ja ne ovat valmiita nautittavaksi. Voit tarjoilla ne yksinkertaisen voin ja salviaan kanssa parantaaksesi tryffelin makua tai kevyen kermapohjaisen creman kera saadaksesi kermaisen ja vastustamattoman koostumuksen.

Valmisteletpa erikoisaterian itsellesi tai vierallesi, Egg Tagliolini Bianchetto tryffelin kera ovat täydellinen valinta viemään ruokailukokemuksesi uudelle tasolle. Nauti näiden tagliolinien erehtymättömästä aromista ja ainutlaatuisesta mausta ja anna itsesi olla mukana gastronomisessa matkassa, jossa on aitoa nautintoa.

Ainesosat: durumvehnän mannasuurimot (vehnän alkuperä: Italia), tuoreet munat (33,4%), valkoinen tryffeli (Tuber borchii Vitt.) 40% (0,6% lopputuote), vesi, suola, aromi.

Säilytysmenetelmä: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Käyttöohje: Kypsennysaika: 2 minuuttia.

Allergeenit: Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Ravintoarvot per 100 g: Energia kJ 1560 kcal 368 Rasvat 3,3 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g) Hiilihydraatteja 68,5 g (josta sokereita 1,8 g) Kuidut 3,3 g Proteiinit 14,4 g Suola 0,2 g

paino 0,250 kg
Tuotenimi

Alkuperämaa

Italia

Veroaste

4

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Egg tagliolini with Bianchetto tryffeli 250 gr”