Koko kesätryffeli 25 gr

15,00

Musta kesätryffeli lasipurkissa. Ihanteellinen ruokien ja alkupalojen viimeistelyyn. Käytä myös purkin sisällä olevaa säilöntänestettä mausteena.

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

25 gramman kokoinen kesätryffeli edustaa todellista kulinaarista helmiä, joka on valmis tuomaan ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta valmisteluihisi. Tämä arvostettu kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.) on huolellisesti korjattu ja valittu tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen gastronomisen kokemuksen.

Jokainen tryffeli on upotettu veteen ja maustettu kevyesti suolalla ja tuoksulla, mikä luo täydellisen tasapainon, joka korostaa itse tryffelin luonnollisia ominaisuuksia. Tämä erittäin huolellisesti suoritettu prosessi varmistaa, että jokainen tryffeli säilyttää erehtymättömän tuoksunsa ja aromaattisen makunsa, jotka tekevät siitä niin herkullisen.

Tämän koko kesän tryffelin monipuolisuus on todella poikkeuksellinen. Se on täydellinen ainesosa useiden ruokien ja alkupalojen viimeistelyyn ja koristeluun. Voit raastaa sen ohueksi vastakeitetylle pastalle, risotolle tai munakokkelia lisätäksesi ripaus eleganssia ja maun voimakkuutta. Lisäksi purkin sisällä oleva säilöntäneste on yhtä arvokas, sillä se vangitsee tryffelin olemuksen ja sitä voidaan käyttää mausteena, joka vahvistaa ruokien makua entisestään.

Tuotteen gluteenittomuus tekee siitä sopivan valinnan useisiin ruokavaliotarpeisiin, mikä varmistaa, että sitä voi arvostaa entistä laajempi yleisö.

Koko kesän tryffeli 25g on täydellinen lisä keittiöösi ympäröivällä aromillaan ja ainutlaatuisella maullaan. Anna aterioosi ylellisyyttä ja muuta jokainen kulinaarinen tilaisuus unohtumattomaksi kokemukseksi.

Ainesosat: Kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), vesi, suola, aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 24 kuukautta.

Varastointitapa: Huoneenlämmössä. Säilytä avaamisen jälkeen +2° / +4° ja käytä 6 päivän kuluessa.

Käyttö: Ihanteellinen ruokien ja alkupalojen viimeistelyyn. Käytä myös purkin sisällä olevaa säilöntänestettä mausteena.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: kiinteä Väri: ruskea Haju: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä / nestemäinen

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Gluteeniton.

Pääpakkaus: Lasipurkki + peltikorkki.

Ravintoarvot per 100 g tuotetta: Energia: 333 kJ / 80 kcal Rasvat: 1,3 g josta tyydyttyneet rasvahapot 0,2 g Hiilihydraatit: 6,4 g josta sokereita 0,5 g Kuidut: 8,4 g Proteiinit: 6,4 g Suola: 0,45 g

paino 0,025 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

20039010

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Koko kesätryffeli 25 gr"