Koko kesätryffeli 25 gr

15,00

Koko kesäinen tryffeli purkissa. Ihanteellinen ruokien ja alkupalojen viimeistelyyn. Käytä myös purkin sisällä olevaa säilöntänestettä mausteena.

loppuunmyyty

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple

25 gramman kesätryffeli edustaa todellista kulinaarista jalokiviä, joka on valmis tuomaan ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta valmisteluihisi. Tämän kesän herkullinen tryffeli (Tuber aestivum Vitt.) on huolellisesti korjattu ja valittu tarjoamaan sinulle poikkeuksellisen kulinaarisen elämyksen.

Jokainen tryffelipallo on kastettu veteen ja maustettu kevyesti ripaus suolaa ja aromia, mikä luo täydellisen tasapainon, joka korostaa tryffelin luonnollista luonnetta. Tämä erittäin huolellisesti suoritettu prosessi varmistaa, että jokainen tryffeli säilyttää erehtymättömän aromin ja herkullisen maun, jotka tekevät siitä niin herkullisen.

Tryffelien monipuolisuus läpi kesän on todella poikkeuksellista. Se on täydellinen ainesosa monien ruokien ja alkupalojen viimeistelyyn ja koristeluun. Voit soseuttaa sen hienoksi tuorepastan, risoton tai munakokkelia lisäten eleganssia ja täyteläistä makua. Lisäksi purkin sisältämä säilöntäaine on yhtä arvokasta, sillä se säilyttää tryffelin olemuksen ja sitä voidaan käyttää mausteeksi ruokien maustamiseen.

Tämän tuotteen gluteeniton luonne tekee siitä oikean valinnan moniin ruokavalion tarpeisiin, mikä varmistaa, että laajempi yleisö voi nauttia siitä.

Koko kesän tryffeli 25 gr on täydellinen lisä keittiöösi. Lisää ripauksen eleganssia aterioihisi ja muuta mikä tahansa kulinaarinen tilaisuus unohtumattomaksi kokemukseksi.

Ainesosat: Kesätryffeli (Tuber aestivum Vitt.), vesi, suola, aromi.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Ihanteellinen ruokien ja alkupalojen viimeistelyyn. Käytä myös purkin sisällä olevaa säilöntänestettä mausteena.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Ulkonäkö: kiinteä Väri: ruskea Haju: tyypillinen Maku: luonnollinen, tyypillinen ja miellyttävä Olomuoto: kiinteä / nestemäinen

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Ei sisällä gluteenia tai säilöntäaineita.

Pääpakkaus: Lasipurkki + peltikorkki.

Ravintoarvot per 100 g: Energia Kj 333 / Kcal 80 Rasvat 1,3 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g Hiilihydraatteja 6,4 g josta sokereita 0,5 g Kuituja 8,4 g Proteiinia 6,4 g Suolaa 0,45 g

paino 0,025 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Alkuperämaa

Italia

HS-koodi

20039010

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä "Koko kesätryffeli 25 gr"