Miten se toimii?

Koko kumppanuusprosessimme on erittäin helppokäyttöinen, samalla kun se ylläpitää ehdottoman tarkkaa affiliate-seurantaa:

  1. Asiakkaat napsauttavat sivustosi/blogisi kumppanilinkkiä
  2. Seurantatarkoituksiin asiakkaan IP-osoite tallennetaan ja eväste sijoitetaan hänen selaimeensa
  3. Asiakkaat vierailevat myymälässämme ja tekevät ostoksia
  4. Tilausta käsitellään puolestasi muunnoksena
  5. Tarkistamme ja päätämme, hyväksymmekö myynnin
  6. Saat palkkiot

Yhteistyöohjelmamme edut

Ansaitse jopa 10 % provisiota

Sen lisäksi, että voit liittyä tiimimme jäseneksi ja auttaa meitä levittämään sanaa suosikkituotteistasi, voit myös saada palkinnon ponnisteluistasi. Järjestelmämme seuraa konversioita ja palkitsee sinut anteliaasti jokaisesta meille viittaamastasi asiakkaasta.

Korkea muuntoprosentti = enemmän rahaa

Liiketoiminnallamme on yksi alan korkeimmista muuntoprosenteista. Erinomaisen muuntoprosenttimme ansiosta täällä esiintyvät ihmiset ostavat todennäköisemmin tuotteitamme.

Pitkäkestoiset evästeet

Jos asiakas vaihtaa sivustoltasi meidän sivustollemme ja sitten takaisin ostaakseen tuotteita 30 päiväksi, saat silti palkkion.

Siinä kaikki! Sinä lähetät meille asiakkaita, me lähetämme sinulle rahaa!

Tilin luominen ja luominen ei voisi olla helpompaa. Vain viidessä minuutissa voit alkaa neuvoa meitä. Voit pyytää palkkioiden maksamista kumppanitililtäsi milloin tahansa. Maksamme sinulle PayPalilla tai pankkisiirrolla.

Aloita rahan ansaitseminen nyt!

Yhteistyöohjelmaamme liittyminen ei maksa mitään. Palkitsemme sinua palkkioilla kaikista mainitsemistasi myynneistä. Ansaitse jopa 10 % provisiota.