Sisilian pistaasipesto 190 gr
11,34€Sisilialainen pistaasipesto "Gusto".
Näytetään 9 tulosta
Pesto mustalla tryffelillä syntyi ajatuksesta rikastaa klassista genovalaista pestoamme yhdellä maailman arvokkaimmista ainesosista: musta tryffeli. Yksinkertaisuus ja eleganssi, jotka yhdistyvät ainutlaatuiseen reseptiin, tekevät siitä herkän tuotteen. Ihanteellinen alkupaloiksi, mutta myös ensiruoaksi, trofieksi, gnocchiksi ja… miksi ei? Yksinkertaisella soseella. Tryffelillä ja pestolla voit rikastuttaa yksinkertaisintakin ruokaa.
Genovan luomupesto valmistetaan valituista ainesosista täysin luomuraaka-aineista ja sen koostumus on suunniteltu tarjoamaan hyvä tuote erittäin houkuttelevaan hintaan. Sen pääominaisuus on tasapainoinen maku ja kermainen rakenne. Sensaatiomainen tuote käytettäväksi sekä pastan että alkupalojen kanssa.
Pesto alla Genovese valmistetaan vain italialaisesta basilikasta (36 %). Basilikan herkkä tuoksu yhdistyy erinomaisen italialaisen juuston, Pecorinon, vahvaan vivahteeseen. Tällä tavalla kaikki ainekset yhdistetään reseptiksi, jolla on paksumpi koostumus: ihanteellinen sekä ensiruokiin että levitettäviin kastikkeisiin.
Luomupunainen pesto, resepti, joka säilyy huoneenlämmössä 18 kuukautta ja joka on valmistettu kokonaan luomuviljelystä saaduista raaka-aineista ja jalostettu kokonaan ekstra-neitsytoliiviöljyllä, italialaisella tomaattimassalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Yksinkertaisesti poikkeuksellinen tuote, kermainen ja tuoksuva. Täydellinen ihmisille, jotka haluavat maistella tuotteita, joilla on varmuus siitä, että raaka-aineet ovat täysin luomuviljelystä saatuja.
Punaista pestoa kutsutaan yleisesti "punaiseksi pesto alla genoveseksi" klassisen pesto alla genovesen veljeksi. Resepti valmistettu italialaisesta basilikasta, auringonkukkaöljystä ja korkealaatuisista kuivatuista tomaateista. Aurinkokuivattujen tomaattien käyttö antaa voimakkaan punaisen värin, joten tämä pesto sopii erinomaisesti pastan, gnocchin maustamiseen tai paahdetun leivän päälle levitettäväksi.
Tämä vegaaninen tofupesto on loistava vaihtoehto perinteiselle genovalaisen basilikapestolle. Kevyempi ja terveellisempi tulos mausta tinkimättä. Gluteeniton ja laktoositon kastike on ihanteellinen paitsi vegaaneille myös ihmisille, jotka eivät siedä laktoosia. Anima Veg on korvannut juuston tofulla saadakseen puhtaan vegaanisen lopputuloksen mausta ja kermaisuudesta tinkimättä. Vahva suositus sekä vegaaneille että ei-vegaaneille!