Balsamiviinietikka Modena IGP tryffeliä 100 ml
8,43€Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.
1-12 näyttää 35-tulokset
Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.
Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Erikoisuus perustuu kesätryffeliviipaleisiin öljyssä. Kosher-sertifioitu. Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.
Valkoisen tryffelin makuinen ekstra-neitsytoliiviöljy. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Erikoisuuksia Parmigiano Reggianon ja Bianchetto tryffelin kanssa. Valmista Specialità con Parmigiano e Tartufo -kastike pannulla, valuta pasta, kuullota 1/2 minuuttia ja lisää parmesaani viimeistelemään astia.
Erikoisuudet, jotka perustuvat Pecorino Romano DOP:iin ja arvostettuun mustaan tryffeliin. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.
Ketsuppiin ja kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.
Kompakti kerma, joka perustuu majoneesiin ja mustaan kesätryffeliin. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.
Makeutta mustalla kesätryffeelillä, joka perustuu akaasiahunajaan. Kosher-sertifioitu.
Mustan kesätryffelin makuinen herkku, joka perustuu akaasiahunajaan. Ihanteellinen alkupalaksi tai kakkosruoaksi hyvän kypsyneen Pecorino- tai Fossa-juuston kera. Sekoitettuja juustoja tryffelihunajan kanssa.
Arvokas mustan tryffelinmakuinen luonnonkukkahunajaan perustuva herkku. Ihanteellinen alkupalaksi tai kakkosruoaksi hyvän kypsyneen Pecorino- tai Fossa-juuston kera.
Sinappiin ja mustaan kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.