Balsamiviinietikka Modena IGP tryffeliä 100 ml
8,43€Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.
1-12 näyttää 24-tulokset
Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.
Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Ekstraneitsytoliiviöljyyn perustuva mauste, joka on maustettu valkoisella tryffelillä (mukula magnatum pico). Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Mustalla tryffeleellä (tuber melanosporum vitt) maustettu ekstra-neitsytoliiviöljyyn perustuva mauste. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Pesto mustalla tryffelillä syntyi ajatuksesta rikastaa klassista genovalaista pestoamme yhdellä maailman arvokkaimmista ainesosista: musta tryffeli. Yksinkertaisuus ja eleganssi, jotka yhdistyvät ainutlaatuiseen reseptiin, tekevät siitä herkän tuotteen. Ihanteellinen alkupaloiksi, mutta myös ensiruoaksi, trofieksi, gnocchiksi ja… miksi ei? Yksinkertaisella soseella. Tryffelillä ja pestolla voit rikastuttaa yksinkertaisintakin ruokaa.
Genovan luomupesto valmistetaan valituista ainesosista täysin luomuraaka-aineista ja sen koostumus on suunniteltu tarjoamaan hyvä tuote erittäin houkuttelevaan hintaan. Sen pääominaisuus on tasapainoinen maku ja kermainen rakenne. Sensaatiomainen tuote käytettäväksi sekä pastan että alkupalojen kanssa.
Pesto alla Genovese valmistetaan vain italialaisesta basilikasta (36 %). Basilikan herkkä tuoksu yhdistyy erinomaisen italialaisen juuston, Pecorinon, vahvaan vivahteeseen. Tällä tavalla kaikki ainekset yhdistetään reseptiksi, jolla on paksumpi koostumus: ihanteellinen sekä ensiruokiin että levitettäviin kastikkeisiin.
Luomupunainen pesto, resepti, joka säilyy huoneenlämmössä 18 kuukautta ja joka on valmistettu kokonaan luomuviljelystä saaduista raaka-aineista ja jalostettu kokonaan ekstra-neitsytoliiviöljyllä, italialaisella tomaattimassalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Yksinkertaisesti poikkeuksellinen tuote, kermainen ja tuoksuva. Täydellinen ihmisille, jotka haluavat maistella tuotteita, joilla on varmuus siitä, että raaka-aineet ovat täysin luomuviljelystä saatuja.