1-12 näyttää 17-tulokset

 • Kesätryffeli carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Erikoisuus perustuu kesätryffeliviipaleisiin öljyssä. Kosher-sertifioitu. Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

  5,82

  Ketsuppiin ja kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Gluteeniton ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

  8,15

  Kompakti ketsuppikerma, jossa on 3 % mustaa kesätryffeliä. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Majoneesi ja musta kesätryffeli 80 gr

  5,82

  Kompakti kerma, joka perustuu majoneesiin ja mustaan ​​kesätryffeliin. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Akaasiahunaja ja kesätryffeli 120 gr

  13,65

  Mustan kesätryffelin makuinen herkku, joka perustuu akaasiahunajaan. Ihanteellinen alkupalaksi tai kakkosruoaksi hyvän kypsyneen Pecorino- tai Fossa-juuston kera. Sekoitettuja juustoja tryffelihunajan kanssa.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Mostarda ja musta kesätryffeli 80 gr

  6,24

  Sinappiin ja mustaan ​​kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen kalan, äyriäisten, lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Polenta mustan kesätryffelin kanssa 350 gr

  9,45

  Polenta mustalla kesätryffelillä PET-purkissa.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Carnaroli-riisi ja musta kesätryffeli 350 gr

  9,45

  Carnaroli-riisi mustan kesätryffelin kanssa PET-purkissa. Herkullinen ensimmäinen ruokalaji. Parhaan tuloksen saat keittämällä riisiä 60 cl. suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia, lisää kypsennyksen lopussa parmesaania maun mukaan.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Musta kesätryffeli-grillikastike 80 gr

  5,82

  Puolinestemäinen tomaattipyrekastike grillaukseen, mustan kesätryffelin kanssa. Erityisen maun ja savuisen aromin ansiosta se sopii hyvin erityyppisten liha- ja vihannesten kanssa.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Musta kastike mustan kesätryffelin kanssa 5% 180 gr

  9,30

  Musta kastike 5 % mustalla kesätryffelillä. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Musta kesätryffeli tryffelikastike

  3,75 - 16,50

  Musta kesätryffeli-sienikastike. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  ValitaLadataan Tehty Tällä tuotteella on useita muunnelmia. Vaihtoehdot voidaan valita tuotesivulta
 • Tryffelikastike kesätryffelin kera 20% 80 gr

  9,54

  Kesätryffeliin perustuvat erikoisuudet 20%. Se sopii erinomaisesti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille sekä kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty