1-12 näyttää 40-tulokset

 • Mausteinen bruschetta, gluteeniton mausteinen tomaattikastike 180 gr

  4,02

  Bruschetta Piccantina on mausteinen tomaattikastike, joka sopii täydellisesti ranskalaisten perunoiden tai krutonkien lisukkeena maukkaan aperitiivin kera, bourguignonneksi, grillatun lihan kanssa ja hampurilaisten valmistukseen. Sen valmistukseen käytämme vain italialaista tomaattimassaa ja laadukkaita ainesosia. Ripaus chilipippuria tekee siitä makean ja maukkaan.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Valkoinen tryffelivoita

  10,71 - 48,09

  Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  ValitaLadataan Tehty Tällä tuotteella on useita muunnelmia. Vaihtoehdot voidaan valita tuotesivulta
 • Kesätryffeli carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Erikoisuus perustuu kesätryffeliviipaleisiin öljyssä. Kosher-sertifioitu. Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Gluteeniton punasipulikonfitti Modena IGP:n balsamiviinietikalla 220 gr

  5,94

  Modena SMM:n balsamiviinietikkaa sisältävä punasipuli-confit on erityinen hillo, jolle on ominaista makeat ja hapan vivahteet sekä voimakas purppuranruskea väri. Tämä kastike sopii erinomaisesti juuston kanssa, se kirkastaa makua ilman makua ylivoimaisesti tai yhdistettynä erityyppisiin lihaan. Vinkki: kokeile sitä "Lardo di Colonnatan" tai erityisen "Prosciutto crudo di Parman" kanssa. Se on harvinaisuus, jolla on ainutlaatuinen maku, ilo palvella pöytään.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Gluteeniton kerma ja Bianchetto tryffelipohjainen kerma 170 gr

  5,10

  Cream and Bianchetto tryffelikerma on täydellinen sekoitus parmesaania ja tryffeliä. Loistava maku tärkeimmistä juustoista, rikastettu tryffelien tuoksulla. Laadukas italialaisen keittiön raaka-aine. Yksinkertainen mutta arvokas resepti, kermainen ja sopii käytettäväksi erilaisiin valmisteisiin: pastakastike tai riisin mauste, täyte pastaan, täydellinen levitettäväksi paahdetun leivän päälle. Älykäs ja tyylikäs kosketus pöytään!

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Gluteeniton porcini ja herkkusienikerma 180 gr

  4,68

  Porcini and Champignon Mushroom Cream on kermainen kastike, jonka koostumus on maukasta ja joka on valmistettu yli 50 % sienistä jaettuna porsiinien ja herkkusienien kesken. Se on täydellinen kasviskastike, valmistettu parhaista raaka-aineista ja sopii risottoihin, tuorepastaan, leivän päälle levitettäväksi tai täytteen pohjaksi. Sitä voidaan käyttää puhtaana tai kermalla tai maidolla laimennettuna.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Parmesanjuustoa ja Bianchetto tryffelikermaa 80 gr

  6,66

  Erikoisuuksia Parmigiano Reggianon ja Bianchetto tryffelin kanssa. Valmista Specialità con Parmigiano e Tartufo -kastike pannulla, valuta pasta, kuullota 1/2 minuuttia ja lisää parmesaani viimeistelemään astia.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Gluteeniton musta tryffelikerma 180 gr

  5,40

  Black Tryffele Cream rikastuttaa pöytiä tryffelien maulla ja tuoksulla. Yksinkertainen, mutta arvokas resepti, kermainen ja sopii käytettäväksi erilaisiin valmisteisiin: pastakastikkeeksi tai riisin mausteena, täytetyn pastan täytteeksi, täydellinen levite paahdetun leivän päälle.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Gluteeniton artisokka ja musta kesätryffelikerma 170 gr

  11,70

  Artisokkakerma 5% mustalla kesätryffelillä. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Kerma porcini sieniä ja valkoista tryffeliä 80 gr

  8,10

  Erikoisuudet, jotka perustuvat porcini-sieniin ja valkoiseen tryffeliin. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty
 • Pecorino Romano DOP kerma arvostetulla mustalla tryffelillä 80 gr

  8,64

  Erikoisuudet, jotka perustuvat Pecorino Romano DOP:iin ja arvostettuun mustaan ​​tryffeliin. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.

  Lue kaikkiLadataan Tehty
 • Ketsuppi ja kesätryffeli 90 gr

  5,82

  Ketsuppiin ja kesätryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitetyn lihan, salaattien maustamiseen.

  Aggiungi al CarrelloLadataan Tehty