Gluteeniton artisokka ja musta kesätryffelikerma 170 gr

11,70

Artisokkakerma 5% mustalla kesätryffelillä. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.

40 saatavilla

TURVALLISET MAKSUT
  • Raita
  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express
  • Löydä kortti
  • PayPal
  • Maksu Apple
EAN: 8388776819296 COD: 9296 luokka: Tag: , , , , , ,

Artisokka-kerma, jossa on 5 % mustaa kesätryffeliä, on herkullinen ja hienostunut kulinaarinen valmiste, joka on ihanteellinen rikastuttamaan ruokiasi ainutlaatuisten ja herkullisten makujen yhdistelmällä. Tämä voide on taidokkaasti luotu tarjoamaan sinulle vastustamattoman yhdistelmän artisokan herkkua ja mustan kesätryffelin arvokkuutta.

Artisokat, joita on kermassa 65 %, on valittu huolellisesti maksimaalisen laadun ja maun takaamiseksi. Tämä herkän maun ja samettisen koostumuksensa sisältävä vihannes yhdistyy mustan kesätryffelin kanssa ennennäkemättömässä makujen harmoniassa. Huolellisesti valittu ekstra-neitsytoliiviöljy on ainesosa, joka antaa kermalle miellyttävän pehmeyden ja ripauksen aitoutta. Musta kesätryffeli, jonka pitoisuus on 5 %, antaa kermalle ympäröivän aromin ja ainutlaatuisen maun, rikastaen jokaista ruokaa herkullisuudellaan. Suola, persilja ja pippuri täydentävät tämän reseptin parantaen makua ja makujen monimutkaisuutta, kun taas luonnollinen aromi korostaa kerman herkkyyttä ja eleganssia.

Tuote on GMO-vapaa, mikä takaa aidon ja autenttisen kerman, joka kunnioittaa kulinaarisia perinteitä ja tietoisia ruokavalintoja.

Ainesosat: Artisokat 65%, ekstra-neitsytoliiviöljy, kesätryffeli 5% (Tuber aestivum Vitt.), suola, aromi, persilja, pippuri. Tuote ei sisällä GMO:ita.

Viimeinen voimassaolopäivä: 36 kuukautta.

Käyttö: Tuotteen ominaisuuksien maksimoimiseksi suositellaan käytettäväksi 35/40 g tuotetta per henkilö, paistaen se pastan kanssa suoraan pannulla. Lisää halutessasi parmesaania. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.

Aistinvaraiset ominaisuudet: Koostumus: hienojakoinen Väri: keltaiseen suuntautuva kerma Haju: tuotteelle tyypillinen, voimakas tryffelein Maku: tyypillinen ja miellyttävä Koneisto: tiivis ja tiivis Olomuoto: kiinteä

Allergeenit: Tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita tai tuotteita, jotka sisältävät sellaisia ​​komponentteja. Keräyksen, siirron ja käsittelyn aikana tuote ei ole alttiina ristikontaminaation vaaralle. Gluteeniton.

Pääpakkaus: Lasipurkki + peltikorkki.

Ravintoarvot per 100 g tuotetta: Energia: 1141 kJ / 277 kcal Rasvat: 28,1 g josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9 g Hiilihydraatit: 2,2 g josta sokereita 1,2 g Proteiinit: 1,8 g

paino 0,170 kg
Tuotenimi

Veroaste

10

Recensioni

Ei arvosteluja vielä.

Arvostele ensimmäisenä “Artisokkien ja mustan kesätryffelin gluteeniton kerma 170 gr”