Balsamiviinietikka Modena IGP tryffeliä 100 ml
8,43€Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.
1-12 näyttää 47-tulokset
Modenan balsamiviinietikkaan perustuva mauste tryffeleillä maustettuna. Se on ihanteellinen mauste salaatteihin, risotoihin, kananmuniin, lihaan ja juustoihin.
Bruschetta Piccantina on mausteinen tomaattikastike, joka sopii täydellisesti ranskalaisten perunoiden tai krutonkien lisukkeena maukkaan aperitiivin kera, bourguignonneksi, grillatun lihan kanssa ja hampurilaisten valmistukseen. Sen valmistukseen käytämme vain italialaista tomaattimassaa ja laadukkaita ainesosia. Ripaus chilipippuria tekee siitä makean ja maukkaan.
Voitiin ja valkoiseen tryffeliin perustuvia erikoisuuksia. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Erikoisuus perustuu kesätryffeliviipaleisiin öljyssä. Kosher-sertifioitu. Ihanteellinen krutonkeille ja ensimmäisten ruokien maustamiseen.
Valkoisen tryffelin makuinen ekstra-neitsytoliiviöljy. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.
Modena SMM:n balsamiviinietikkaa sisältävä punasipuli-confit on erityinen hillo, jolle on ominaista makeat ja hapan vivahteet sekä voimakas purppuranruskea väri. Tämä kastike sopii erinomaisesti juuston kanssa, se kirkastaa makua ilman makua ylivoimaisesti tai yhdistettynä erityyppisiin lihaan. Vinkki: kokeile sitä "Lardo di Colonnatan" tai erityisen "Prosciutto crudo di Parman" kanssa. Se on harvinaisuus, jolla on ainutlaatuinen maku, ilo palvella pöytään.
Cream and Bianchetto tryffelikerma on täydellinen sekoitus parmesaania ja tryffeliä. Loistava maku tärkeimmistä juustoista, rikastettu tryffelien tuoksulla. Laadukas italialaisen keittiön raaka-aine. Yksinkertainen mutta arvokas resepti, kermainen ja sopii käytettäväksi erilaisiin valmisteisiin: pastakastike tai riisin mauste, täyte pastaan, täydellinen levitettäväksi paahdetun leivän päälle. Älykäs ja tyylikäs kosketus pöytään!
Porcini and Champignon Mushroom Cream on kermainen kastike, jonka koostumus on maukasta ja joka on valmistettu yli 50 % sienistä jaettuna porsiinien ja herkkusienien kesken. Se on täydellinen kasviskastike, valmistettu parhaista raaka-aineista ja sopii risottoihin, tuorepastaan, leivän päälle levitettäväksi tai täytteen pohjaksi. Sitä voidaan käyttää puhtaana tai kermalla tai maidolla laimennettuna.
Erikoisuuksia Parmigiano Reggianon ja Bianchetto tryffelin kanssa. Valmista Specialità con Parmigiano e Tartufo -kastike pannulla, valuta pasta, kuullota 1/2 minuuttia ja lisää parmesaani viimeistelemään astia.
Black Tryffele Cream rikastuttaa pöytiä tryffelien maulla ja tuoksulla. Yksinkertainen, mutta arvokas resepti, kermainen ja sopii käytettäväksi erilaisiin valmisteisiin: pastakastikkeeksi tai riisin mausteena, täytetyn pastan täytteeksi, täydellinen levite paahdetun leivän päälle.
Artisokkakerma 5% mustalla kesätryffelillä. Se sopii erinomaisesti krutonkien ja ensiruokien mausteeksi.
Erikoisuudet, jotka perustuvat porcini-sieniin ja valkoiseen tryffeliin. Se sopii mainiosti krutonkien mausteeksi ja täytteeksi alkupaloille, ensimmäisille ja toisille ruokalajeille, munakasille ja joka tapauksessa kaikkien tryffeliruokien pohjaksi.